Āboli
« previous entry | next entry »
Sep. 11., 2012 | 07:18 pm
posted by: adelise in pajautaa
Dzīvoklī uzradušies daudz, daudz āboli. Ko no tiem ņammīgu var pagatavot, ja ir tā, ka nav cepeškrāsns, bet ir, piemēram - blenderis. Der arī citi padomi/receptes.
from:
tante
date: Sep. 11., 2012 - 07:25 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
ululate
date: Sep. 11., 2012 - 07:48 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
tante
date: Sep. 11., 2012 - 08:15 pm
#
apcepto cūkgaļu pēc tam vēl pasutina tamjā mērcē uz mazas uguns zem vāka kādas dažas minūtes...
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
tant?
from:
fledermause
date: Sep. 11., 2012 - 09:08 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
Re: tant?
from:
tante
date: Sep. 11., 2012 - 10:04 pm
#
vai nav vienalga?..:))))))))))))))))
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
Re: tant?
from:
fledermause
date: Sep. 12., 2012 - 09:36 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
Re: tant?
from:
tante
date: Sep. 12., 2012 - 01:19 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
Re: tant?
from:
fledermause
date: Sep. 12., 2012 - 02:24 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
Re: tant?
from:
tante
date: Sep. 12., 2012 - 02:29 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
grace_kelvin
date: Sep. 11., 2012 - 07:27 pm
#
Atbildēt
from:
tvarj
date: Sep. 11., 2012 - 07:52 pm
#
Atbildēt
from:
la_cumparsita
date: Sep. 11., 2012 - 07:54 pm
#
Atbildēt
from:
nxn
date: Sep. 11., 2012 - 07:54 pm
#
Atbildēt
from:
sade
date: Sep. 11., 2012 - 08:12 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
la_cumparsita
date: Sep. 11., 2012 - 08:19 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
sade
date: Sep. 11., 2012 - 09:41 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
fledermause
date: Sep. 11., 2012 - 09:09 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
sade
date: Sep. 11., 2012 - 09:43 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
di_wine
date: Sep. 11., 2012 - 08:32 pm
#
Atbildēt
ātro zapti
from:
fledermause
date: Sep. 11., 2012 - 09:06 pm
#
Atbildēt
from:
neraate
date: Sep. 12., 2012 - 11:47 pm
#
plānās pankūkas, kurās iepildīt svaigus rīvētus ābolus
vēl man ļoti garšo saldā mīklā panēti ābolu gabaliņi (var apcept uz pannas), bet kā tos taisa - nezinu. vēl var taisīt biezsulas, liekot klāt tādus augļus vai dārzeņus, kas pašam garšo (man garšo ābolu-ķirbju/kabaču-citronu)
Atbildēt