pajautaa

Āboli

« previous entry | next entry »
Sep. 11., 2012 | 07:18 pm
posted by: adelise in pajautaa

Dzīvoklī uzradušies daudz, daudz āboli. Ko no tiem ņammīgu var pagatavot, ja ir tā, ka nav cepeškrāsns, bet ir, piemēram - blenderis. Der arī citi padomi/receptes.
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {21}

sade

from: [info]sade
date: Sep. 11., 2012 - 08:12 pm
#

Sagriež ābolus smalki, saliek katlā un sautē, līdz iegūst tādu putrīgu konsistenci, cik jau nu pašam patīk. Pēc tam burciņās un glabā visu ziemu. Garšīgi un cukuru pēc tam var pielikt cik tik gribās, vai nelikt nemaz. Var uz pankūkām likt, smērēt kūkās vai vienkārši ēst tāpat.

Atbildēt | Diskusija


la_cumparsita

from: [info]la_cumparsita
date: Sep. 11., 2012 - 08:19 pm
#

Kāpēc manējie šādi paglabāti kādu laiku, sāk ar sēnēm apaugt?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


sade

from: [info]sade
date: Sep. 11., 2012 - 09:41 pm
#

Karsto pļuru uzreiz liek sterilās burciņās un liek virsū tos vākojamos vāciņus. Un tad labāk apsegt vai satīt segā, lai nenotiek ātra atdzišana. Pardon, šito piemirsu piebilst.

Atbildēt | Iepriekšējais


fledermause jeb D-a

from: [info]fledermause
date: Sep. 11., 2012 - 09:09 pm
#

šaubīgi skan, vai ta bez cukura stāvēs?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


sade

from: [info]sade
date: Sep. 11., 2012 - 09:43 pm
#

Viss iekš steriluma un tvaicēšanās. Mums stāv visu ziemu.

Atbildēt | Iepriekšējais