recepte

« previous entry | next entry »
Apr. 1., 2011 | 12:47 pm
posted by: valium in pajautaa

Nesūtiet mani uz google, vai receptes.lv u.c. lapām. Pēc pašu pieredzes!

Ir doma dāvināt kūku, torti. Tātad.. Kāda būtu visvisvisvisvisgaršīgākā torte kādu vien var pagatavot? :) max pagatavošanas laiks būtu kādas 4 h.

Paldies jaua iepriekš! :)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

from: [info]kaukau
date: Apr. 1., 2011 - 12:55 pm
#

http://uwagatavo.wordpress.com/2010/05/18/siera-kuka/ iesaku! ar sastāvdaļām var variēt. pēc pašas pieredzes, ir, jo ne vienu vien reizi esmu šo taisījusi, katru reizi citādāk - pirmo kā receptē, vēlāk sieru daļēji aizvietoju ar jogurtu, lai nav tik trekna, utt. Ja ņem Selgas cepumus ar magonēm, pamatne sanāk mīkstāka, "sviestaināka", tikai tā magoņu vaina, ir cilvēki, kam nepatīk vai, galējais variants, ar alerģiju pret magonēm.

Atbildēt | Diskusija


Zīle

from: [info]mulana
date: Apr. 1., 2011 - 10:40 pm
#

+1000

Atbildēt | Iepriekšējais


google translator

from: [info]spuldziite
date: Apr. 1., 2011 - 12:58 pm
#

shoko berbelle ir vinek. PASAKA!

Siebecks Schokoladenkuchen
(Berbelle)
140 g Butter
120 g Zucker
3 Eigelb
2 ½ EL weißer Rum
1 Tafel Zartbitterschokolade
90 g Mehl
1 Msp. Backpulver
3 Eiweiß
2 EL gestiftelte Mandeln
1/5 l süße Sahne
?? Butter, Zucker und die Eidotter schaumig rühren. Rum hinzugeben.
?? Die Schokolade in der Mikrowelle schmelzen.
?? Die geschmolzene Schokolade zur Butter-Zucker-Eigelb-Mischung geben und
weiterrühren.
?? Die 3 Eiweiß sehr steif schlagen. Davon 2 EL unter den Teig heben, damit er
geschmeidig wird. Dann den Rest vorsichtig unterheben, bis nichts Weißes
mehr zu sehen ist.
?? In eine gut ausgebutterte Springform von 18 cm füllen und in den auf 200°
vorgeheizten Ofen auf den untersten Rost setzen. Temperatur auf 180°
zurückschalten. Nach ca. 15 Minuten die Mandeln über den Kuchen streuen
und weitere 20 Minuten backen lassen. Erkalten lassen.
?? In Silberfolie verpackt schmeckt der Kuchen am besten nach 1 Tag. Vor dem
Servieren dünn mit Schlagsahne bestreichen.

Atbildēt | Diskusija


Re: google translator LOL

from: [info]spuldziite
date: Apr. 1., 2011 - 01:00 pm
#

Siebeck's šokolādes kūka
(Berbelle)
140 g sviests
120 g cukura
3 olu dzeltenumi
2 ½ ēdamkarotes baltā ruma
bārs tumšās šokolādes
90 g miltu
1 šķipsna cepamā pulvera
3 olu baltumi
2 ēdamkarotes slivered mandeļu
05/01 l krējuma
? Sviesta, cukura un olu dzeltenumiem, līdz masa kļūst gaisīga. Pievieno rumu.
? Izkausējiet šokolādi mikroviļņu krāsnī.
? izkausēto šokolādi ar sviestu, cukuru, olas dzeltenumu maisījumu un
turpina maisīt.
? 3 olu baltumus, līdz ļoti stīvs. Šā pieaugumu līdz 2 ēdamkarotes mīklas, lai tā
ir gluda. Tad reizes pārējā maigi, līdz balta
, lai redzētu vairāk.
? Ielej arī ausgebutterte pavasarī veidā 18 cm un līdz 200 °
Uzkarsē krāsni līdz zemākajam režģis komplektu. Temperatūra līdz 180 °
. Pārslēdzieties atpakaļ Pēc apmēram 15 minūtēm apkaisa mandeles pār kūka
un ļauj vēl 20 minūtes. Ļauj atdzist.
? Ietin sudraba folija, kūka garšo vislabāk pēc 1 dienas. Pirms
Pasniedz viegli ar putukrējumu.



ar pavasari domata kuku forma, ausgebuttert ir ietaukota ar sviestu.

ah, pashai sagribejas! :D

Atbildēt | Iepriekšējais


Antuanete

from: [info]antuanete
date: Apr. 1., 2011 - 01:09 pm
#

Ja no siera kūkām - šī ir absolūti izcila! http://www.sapforums.lv/index.php?t=75989 Tikai jāieplāno taisīt iepriekšējā dienā, lai ledusskapī atdziest un savelkas.
Ja kārtīgu lauku torti - man personīgi no šīs receptes siekalas saskrien mutē, bet nav bijis iemesla uztaisīt :) http://www.sapforums.lv/index.php?t=76577

Atbildēt


Не бывает атеистов в окопах под огнём

from: [info]dunkelheit
date: Apr. 1., 2011 - 01:26 pm
#

es nesen uz dzimšanas dienu dāvināju kaprīzi.
šokolādes biskvīts (1ola-1ek cukurs-1ek milti) tādai normālai kūkai 6 ir ok, un 1ek miltu vietā 1ek kakao.
izcep biskvītu, sagriež ripās.
smērē ķiršu ievārījumu un putukrējumu un apkārt arī puturējumu un var kokosa skaidiņas klāt. zdekorē pēc sirds patikas.

Atbildēt


muzungu

from: [info]muzungu
date: Apr. 1., 2011 - 02:05 pm
#

http://klab.lv/users/keikoo/111260.html

garšīgākā kūka ever ever!

Atbildēt


from: [info]malafemmina
date: Apr. 2., 2011 - 01:19 pm
#

man arī ir viena, ļoti gardā, ar kakao biskvītveida masu, kam iekšā vēl valrieksti, krēmu no sviesta un kondensētā piena, un kausētu šokolādi pa virsu. ja vēl interesē, var dabūt reseptti :)

Atbildēt