recepte

« previous entry | next entry »
Apr. 1., 2011 | 12:47 pm
posted by: valium in pajautaa

Nesūtiet mani uz google, vai receptes.lv u.c. lapām. Pēc pašu pieredzes!

Ir doma dāvināt kūku, torti. Tātad.. Kāda būtu visvisvisvisvisgaršīgākā torte kādu vien var pagatavot? :) max pagatavošanas laiks būtu kādas 4 h.

Paldies jaua iepriekš! :)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

google translator

from: [info]spuldziite
date: Apr. 1., 2011 - 12:58 pm
#

shoko berbelle ir vinek. PASAKA!

Siebecks Schokoladenkuchen
(Berbelle)
140 g Butter
120 g Zucker
3 Eigelb
2 ½ EL weißer Rum
1 Tafel Zartbitterschokolade
90 g Mehl
1 Msp. Backpulver
3 Eiweiß
2 EL gestiftelte Mandeln
1/5 l süße Sahne
?? Butter, Zucker und die Eidotter schaumig rühren. Rum hinzugeben.
?? Die Schokolade in der Mikrowelle schmelzen.
?? Die geschmolzene Schokolade zur Butter-Zucker-Eigelb-Mischung geben und
weiterrühren.
?? Die 3 Eiweiß sehr steif schlagen. Davon 2 EL unter den Teig heben, damit er
geschmeidig wird. Dann den Rest vorsichtig unterheben, bis nichts Weißes
mehr zu sehen ist.
?? In eine gut ausgebutterte Springform von 18 cm füllen und in den auf 200°
vorgeheizten Ofen auf den untersten Rost setzen. Temperatur auf 180°
zurückschalten. Nach ca. 15 Minuten die Mandeln über den Kuchen streuen
und weitere 20 Minuten backen lassen. Erkalten lassen.
?? In Silberfolie verpackt schmeckt der Kuchen am besten nach 1 Tag. Vor dem
Servieren dünn mit Schlagsahne bestreichen.

Atbildēt | Diskusija


Re: google translator LOL

from: [info]spuldziite
date: Apr. 1., 2011 - 01:00 pm
#

Siebeck's šokolādes kūka
(Berbelle)
140 g sviests
120 g cukura
3 olu dzeltenumi
2 ½ ēdamkarotes baltā ruma
bārs tumšās šokolādes
90 g miltu
1 šķipsna cepamā pulvera
3 olu baltumi
2 ēdamkarotes slivered mandeļu
05/01 l krējuma
? Sviesta, cukura un olu dzeltenumiem, līdz masa kļūst gaisīga. Pievieno rumu.
? Izkausējiet šokolādi mikroviļņu krāsnī.
? izkausēto šokolādi ar sviestu, cukuru, olas dzeltenumu maisījumu un
turpina maisīt.
? 3 olu baltumus, līdz ļoti stīvs. Šā pieaugumu līdz 2 ēdamkarotes mīklas, lai tā
ir gluda. Tad reizes pārējā maigi, līdz balta
, lai redzētu vairāk.
? Ielej arī ausgebutterte pavasarī veidā 18 cm un līdz 200 °
Uzkarsē krāsni līdz zemākajam režģis komplektu. Temperatūra līdz 180 °
. Pārslēdzieties atpakaļ Pēc apmēram 15 minūtēm apkaisa mandeles pār kūka
un ļauj vēl 20 minūtes. Ļauj atdzist.
? Ietin sudraba folija, kūka garšo vislabāk pēc 1 dienas. Pirms
Pasniedz viegli ar putukrējumu.



ar pavasari domata kuku forma, ausgebuttert ir ietaukota ar sviestu.

ah, pashai sagribejas! :D

Atbildēt | Iepriekšējais