recepte

« previous entry | next entry »
Apr. 1., 2011 | 12:47 pm
posted by: valium in pajautaa

Nesūtiet mani uz google, vai receptes.lv u.c. lapām. Pēc pašu pieredzes!

Ir doma dāvināt kūku, torti. Tātad.. Kāda būtu visvisvisvisvisgaršīgākā torte kādu vien var pagatavot? :) max pagatavošanas laiks būtu kādas 4 h.

Paldies jaua iepriekš! :)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

Re: google translator LOL

from: [info]spuldziite
date: Apr. 1., 2011 - 01:00 pm
#

Siebeck's šokolādes kūka
(Berbelle)
140 g sviests
120 g cukura
3 olu dzeltenumi
2 ½ ēdamkarotes baltā ruma
bārs tumšās šokolādes
90 g miltu
1 šķipsna cepamā pulvera
3 olu baltumi
2 ēdamkarotes slivered mandeļu
05/01 l krējuma
? Sviesta, cukura un olu dzeltenumiem, līdz masa kļūst gaisīga. Pievieno rumu.
? Izkausējiet šokolādi mikroviļņu krāsnī.
? izkausēto šokolādi ar sviestu, cukuru, olas dzeltenumu maisījumu un
turpina maisīt.
? 3 olu baltumus, līdz ļoti stīvs. Šā pieaugumu līdz 2 ēdamkarotes mīklas, lai tā
ir gluda. Tad reizes pārējā maigi, līdz balta
, lai redzētu vairāk.
? Ielej arī ausgebutterte pavasarī veidā 18 cm un līdz 200 °
Uzkarsē krāsni līdz zemākajam režģis komplektu. Temperatūra līdz 180 °
. Pārslēdzieties atpakaļ Pēc apmēram 15 minūtēm apkaisa mandeles pār kūka
un ļauj vēl 20 minūtes. Ļauj atdzist.
? Ietin sudraba folija, kūka garšo vislabāk pēc 1 dienas. Pirms
Pasniedz viegli ar putukrējumu.



ar pavasari domata kuku forma, ausgebuttert ir ietaukota ar sviestu.

ah, pashai sagribejas! :D

Atbildēt | Iepriekšējais