alus uzkodas

« previous entry | next entry »
Feb. 23., 2011 | 06:04 pm
posted by: pieninjsh in pajautaa

Nuka, alusdzērāji, padalāmies ar visām sev zināmajām alus uzkodām!

Saulespuķu sēklas, grauzdiņus, voblu izlaižam :)

Ja kas specifisks, lūdzu, paskaidrot pagatavošanu.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {24}

Tā, kurai zalkši nāk mājās

from: [info]putnelis
date: Feb. 23., 2011 - 06:14 pm
#

pistācijas

Atbildēt


Strēlniece

from: [info]str
date: Feb. 23., 2011 - 06:14 pm
#

http://klab.lv/users/str/1611057.html

Atbildēt


Ilūziju purvā

from: [info]mandersons
date: Feb. 23., 2011 - 06:25 pm
#

shokolaade, iesala ekstrakts, nelielos daudzumos iebiezinaatais piens ar cukuru :)

Atbildēt


from: [info]mikii
date: Feb. 23., 2011 - 06:25 pm
#

galvenokārt visādas sāļās lietas - dažādi rieksti, šķiņķis, basturma, desa (medījuma), čipsi
dažādas sausaizītes (piemēram Dinamo vai liepkalnu rudzu uzkodas)
liela daļa sieru iet kopā. olīves "parastā" vismaz man, arī šķiet piemērotas pie alus. var visādus marinētos dārzeņus utt
protams, atkarīgs arī no konkrētā cilvēka gaumes - ne visi to visu labprāt ēd..

Atbildēt


###

from: [info]terrifyer
date: Feb. 23., 2011 - 07:06 pm
#

siera bumbas

Atbildēt | Diskusija


Accusativus cum infinitivo

from: [info]reportiere
date: Feb. 23., 2011 - 07:54 pm
#

vārds vietā

Atbildēt | Iepriekšējais


ANNA + АИИА

from: [info]nenoteiksme
date: Feb. 23., 2011 - 07:10 pm
#

tīk saldas lietas klāt, jo īpaši vafeles.
un šokolādes kūka!!

Atbildēt | Diskusija


from: [info]pieninjsh
date: Feb. 23., 2011 - 07:18 pm
#

OMG.
Nopietni? Pie alus saldumi? o_O

Par pārējiem runājot, interesē tieši neikdienišķas lietas. Visādi kūpinājumi, grauzdētas, apvārītas, jēlas garneles, vēzīši, kkādas kūpinātas mēles, cūku pirkstiņi, vistu pēdiņas, un tā joprojām... sālītas/vītinātas gaļas standziņas...blablablabla...

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


ANNA + АИИА

from: [info]nenoteiksme
date: Feb. 23., 2011 - 08:14 pm
#

nu.. jā, saldumi gan! :D īpaši iesaku kūkas.
sāļās lietas ekureku citi cibiņi steidz piedāvāt.

Atbildēt | Iepriekšējais


Ilūziju purvā

from: [info]mandersons
date: Feb. 24., 2011 - 10:18 am
#

+1

Atbildēt | Iepriekšējais


Bartzabel Lennon

from: [info]jimmy
date: Feb. 23., 2011 - 07:19 pm
#

čipši, popkorns, mīdijas un šnabis

Atbildēt | Diskusija


starsailor

from: [info]starsailor
date: Feb. 23., 2011 - 07:24 pm
#

šņabis pie alus? nice!

Atbildēt | Iepriekšējais


muzungu

from: [info]muzungu
date: Feb. 23., 2011 - 08:01 pm
#

jebkaadi rieksti sasaaliiti + basturma + oliives + marineeti pipargurkjiishi un skumbrija labi sakuupinaata, auksta karbonaade sagriesta gabalinjos... da ieej jebkuraa lielveikalaa un tur visas idejas buus, atliek tikai alu klaat piedomaat :)

Atbildēt | Diskusija


Italian crush

from: [info]yulungu
date: Feb. 23., 2011 - 08:17 pm
#

karbonāde un skumbrija :hrrrrrr:

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]atis
date: Feb. 23., 2011 - 08:03 pm
#

rekur pilns pārskats

http://www.craftbeer.com/attachments/0000/0533/beerandfood.pdf

Atbildēt


Entitious

from: [info]unknown_entity
date: Feb. 23., 2011 - 08:49 pm
#

pie gaišajiem sāļumi, pie tumšajiem saldumi

Atbildēt


Krišs

from: [info]misame
date: Feb. 23., 2011 - 09:27 pm
#

vienreiz gadījās piedzert alu pie marinētiem ķiplociņiem - tas šķita labs komplekts

Atbildēt


nxn

from: [info]nxn
date: Feb. 23., 2011 - 09:35 pm
#

cjipši, visādas sāļās standziņas, grauzdiņi un standziņās sagriezti drāzenīši ar visvisādām raibu raibām mērcēm (meklēt pēc dips for chips)

Atbildēt


from: [info]hedviga
date: Feb. 23., 2011 - 11:17 pm
#

Šokolāde, žāvēti kalmāri.

Atbildēt


Viņa Gaišība

from: [info]kautskis
date: Feb. 23., 2011 - 11:57 pm
#

Kā jau Suņa Sirdī aizrādīja profesors Preobraženskis -- sevi puslīdz cienošs cilvēks operē ar karstajām uzkodām.

Ceptas desiņas, ar cūku taukiem jo brangi aizdarīti skābie kāposti, vēl kādu ūdenskliņģeri var piekost klāt -- un pasakiet man, ka tas ir slikti!

Atbildēt | Diskusija


nxn

from: [info]nxn
date: Feb. 24., 2011 - 12:23 am
#

tocj, laba doma! man bij zacene no vistu akniņām- sadala nelielos gabaliņos akniņas, fiksi karstā pannā apcep, tad katru aptin ar plāniņu bekona šķēlīti, sasprauž ar koka zobu bakstāmo un samet uz cepampannas cepeškrāsnī. pēc minūtēm 10-15, kad māja sāk smaržot, ņem ārā un piedzer alu.

Atbildēt | Iepriekšējais


Ilūziju purvā

from: [info]mandersons
date: Feb. 24., 2011 - 10:20 am
#

kas ir uudensklingeris?

Atbildēt | Iepriekšējais


cheezyfreez

from: [info]cheezyfreez
date: Feb. 24., 2011 - 04:55 am
#

gastronomie perverti. ja kas prasās pie alus tad tas ir vel viens alus. gribas ko piekost? atver vel vienu alu un dzer to pamīšus ar pirmo. tā turpināt līdz vairs negribās ne dzerd, ne uzdzert.

Atbildēt | Diskusija


Kalmčiks

from: [info]nuka_kola
date: Feb. 24., 2011 - 04:49 pm
#

vārīts kalmārs. Ņem saldētu kalmāru, atkausē, siltā ūdenī, sagriež pus-mutautiņa lieluma gabalos. vāra, bet tā lai nepaliek kokains. Sagriež strīpiņās (tipa kā frī kartupeļus) un pasniedz siltu vai aukstu uz koka mizas paliktņa.

Atbildēt | Iepriekšējais