alus uzkodas

« previous entry | next entry »
Feb. 23., 2011 | 06:04 pm
posted by: pieninjsh in pajautaa

Nuka, alusdzērāji, padalāmies ar visām sev zināmajām alus uzkodām!

Saulespuķu sēklas, grauzdiņus, voblu izlaižam :)

Ja kas specifisks, lūdzu, paskaidrot pagatavošanu.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {24}

Viņa Gaišība

from: [info]kautskis
date: Feb. 23., 2011 - 11:57 pm
#

Kā jau Suņa Sirdī aizrādīja profesors Preobraženskis -- sevi puslīdz cienošs cilvēks operē ar karstajām uzkodām.

Ceptas desiņas, ar cūku taukiem jo brangi aizdarīti skābie kāposti, vēl kādu ūdenskliņģeri var piekost klāt -- un pasakiet man, ka tas ir slikti!

Atbildēt | Diskusija


nxn

from: [info]nxn
date: Feb. 24., 2011 - 12:23 am
#

tocj, laba doma! man bij zacene no vistu akniņām- sadala nelielos gabaliņos akniņas, fiksi karstā pannā apcep, tad katru aptin ar plāniņu bekona šķēlīti, sasprauž ar koka zobu bakstāmo un samet uz cepampannas cepeškrāsnī. pēc minūtēm 10-15, kad māja sāk smaržot, ņem ārā un piedzer alu.

Atbildēt | Iepriekšējais


Ilūziju purvā

from: [info]mandersons
date: Feb. 24., 2011 - 10:20 am
#

kas ir uudensklingeris?

Atbildēt | Iepriekšējais