pajautaa

pangasija

« previous entry | next entry »
Maijs. 14., 2010 | 03:03 pm
posted by: starsailor in pajautaa

Kā Tu mēdz gatavot zivi - pangasiju (to, kas sapresēta gabalos, Maximā nopērkama)?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {35}

the casual unintellinget

from: [info]casiopea
date: Maijs. 14., 2010 - 03:06 pm
#

Sakarséju krásni narstu karstu, uzleju uz cepeshpláts biskinj uudeni , salieku saldétás zivs gabalus, apkaisu ar sáli un citám garshvielám, apkárt salieku dárzenjus un lieku cepties diezgan ilgi jo man pieméram nepatík ka tá zivs ir táda míksta un gabalaina un drausmígi nenormáli trekna.

Atbildēt


neverklever

from: [info]neverklever
date: Maijs. 14., 2010 - 03:08 pm
#

pangasiju lielos gabaliņos sagriež. klāt citronu, piparus, sojas mērci kapātas dilles un olu. cep tā kā mini kotletītes rīvmaizē.

Atbildēt | Diskusija


starsailor

from: [info]starsailor
date: Maijs. 14., 2010 - 03:14 pm
#

tad sanāk, ka sataisa tādu kā kotlešu masu?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


the casual unintellinget

from: [info]casiopea
date: Maijs. 14., 2010 - 03:17 pm
#

já pareizi ja atkausé tad arí kotletes var cept tiiri garshígas!

Atbildēt | Iepriekšējais


neverklever

from: [info]neverklever
date: Maijs. 14., 2010 - 03:17 pm
#

jap, tikai neko nemaļ un sīki to zivi nedala, lai paliek tas zivs gaļas rakstiņš vietām un var just, ka ritīgs zivs gabaliņš bijis

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


starsailor

from: [info]starsailor
date: Maijs. 14., 2010 - 03:23 pm
#

baigi labi,jo man tieši nav gaļmašīnas!

Atbildēt | Iepriekšējais


the casual unintellinget

from: [info]casiopea
date: Maijs. 14., 2010 - 03:26 pm
#

es tikai velreiz gribéju piebilst, ka vinjai patiehsám ir jábút sausai.
jo vinjai patiesham ir jociiga konsistence un ipatnejas garshas tauki, tapec konkréti man vinju sautét vai gatavot kádá veidá kur gala produkts nav riktígi sauss liekas diezgan ... ípatnéji

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


neverklever

from: [info]neverklever
date: Maijs. 14., 2010 - 03:33 pm
#

tieši konsistences pēc kotletītes likās labas, jo viņa pat ar maigām roku kustībām aiztikta jūk pa vīlēm. nez, es kkā moš ar tām garšvielām nāvīgi, citronīgdillīgi jau sanāk, bet nekā īpatnēja garšā nejūtu :)

Atbildēt | Iepriekšējais


austra

from: [info]au
date: Maijs. 14., 2010 - 03:09 pm
#

saliek visas iespējamās un gribamās garšvielas, nedaudz sviesta kopā ar zivi folijā un cepeškrāsnī.
esmu mēģinājusi garšvielu vietā arī zaptes, piemēram - brūkleņu

sanāk mīksta un sulīga

Atbildēt | Diskusija


starsailor

from: [info]starsailor
date: Maijs. 14., 2010 - 03:14 pm
#

hmmm.... zaptes man neiet klāt, bet doma par foliju tiešām ir ok, vai arī maisā...

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


austra

from: [info]au
date: Maijs. 14., 2010 - 03:22 pm
#

tā viņa atri ir gatava un neizšķīst, kā gadās uz pannas.
un ar foliju var variēt visādi - var likt klāt paprikas gabaliņu, citronu, dilles, čili - ko kārojas!

Atbildēt | Iepriekšējais


Lelde

from: [info]sieviete_tanks
date: Maijs. 14., 2010 - 03:12 pm
#

Sagriežu 2-3 sīpolus ripās, lieku cepammaisiņā, pa virsu sasālītas, sapiparotas zivis, taisu ciet, iegriežu šur tur maisiņam, lai ir kur tvaikam noiet un krāsnī iekšā. Garšīgi un bez taukvielām.

Atbildēt | Diskusija


starsailor

from: [info]starsailor
date: Maijs. 14., 2010 - 03:13 pm
#

paldies, šodien laikam šis!

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]mukors
date: Maijs. 14., 2010 - 03:31 pm
#

neatsaldētu sutinu eļļā tā kārtīgi, klāt piparus un sāli. kad gatava virsū majonēzi ar uzspiež ķiplokus, un ir labais

Atbildēt


Atheiste

from: [info]atheist
date: Maijs. 14., 2010 - 03:38 pm
#

+1

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


starsailor

from: [info]starsailor
date: Maijs. 14., 2010 - 03:39 pm
#

ak kungs, tad jau neko vairs nevar ēst!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


šodien jūtos asprātīga

from: [info]no_saules_zemes
date: Maijs. 14., 2010 - 03:44 pm
#

Nez, es bez pangasijām lieliski esmu iztikusi un arī iztikšu. Nevilina viņu audzēšanas metodes tās surogātzivis nobaudīt, ka kāda trešā roka vai piektā acs potenciālajiem bērniem neizaug.

Atbildēt | Iepriekšējais


nova

from: [info]nova
date: Maijs. 14., 2010 - 04:11 pm
#

es biju satriekta, kad pirmo un pēdējo reizi mājās pagatavoju un ēdu to zivi, jo viņai nemaz nebiaj ne zivs garšas, ne smaržas (ceptas). garšoja pēc papīra. tāpēc pangasiju vairs nepērku, un vēl zinot, kur tās dzīvo....

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


jack

from: [info]jack
date: Maijs. 14., 2010 - 04:20 pm
#

Man kā zivju neēdājam tieši tapēc pangasija ir mīļākā zivs :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]komeeta_naak
date: Maijs. 14., 2010 - 04:39 pm
#

+1!

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]fanija
date: Maijs. 14., 2010 - 04:55 pm
#

nav tik traki, bet, zinot šo info, tu jau vari arī no saldētājām zivīm izvēlēties paltusu vai heku, teiksim. ja nemaldos, cenu grupa apmēram tā pati. plus zubatka ir feina. (piedod, ka iejaucos)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


while the limousines wait in the street

from: [info]up
date: Maijs. 14., 2010 - 05:36 pm
#

es vakar stockmanii ieprku svaigas brekša filejas par nepilnu triiniiti kilogramaa. izcelsmes valsts latvija. un nekaada ne mekonga

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]fanija
date: Maijs. 14., 2010 - 05:56 pm
#

bet viņi nav asakaini dikti? man tepat tirdziņā ir, bet vēl neesmu saņēmusies pagādāt.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


while the limousines wait in the street

from: [info]up
date: Maijs. 14., 2010 - 06:04 pm
#

vot es nezinu. itkaa breksis ir asakains, bet redzees kaa buus, kad taas filejas saceps.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]fanija
date: Maijs. 14., 2010 - 06:09 pm
#

ā, nu tad izstāsti!:)

Atbildēt | Iepriekšējais


Šugā faiv

from: [info]morraa
date: Maijs. 14., 2010 - 08:21 pm
#

-1.

Izlasi taalaak par virsrakstu, no taa raksta burtiski smird peec nekauniigas propagandas lai saglabaatu Franchu zivju tirgotaajus.

Citeeju:

"inject female Pangas with hormones made from the dehydrated urine of pregnant women" - Kjiinas pregnantaas sievietes staav rindaas, nododot uriinu pangasijaam!! Kaads iedomaajaas ko citu?


"They’re fed dead fish remnants and bones, dried and ground into a flour" - juus neticeesiet, bet pleesiigaas zivis vispaari paartiek no beigtaam ziviim un to kauliem!

nu un:

"Buying Pangas supports unscrupulous, greedy evil corporations and food conglomerates". - Ljaunie, greedy vjetnamieshi gulj naktiis un redz kaa tik tiem eiropieshiem ieriebt ar ziviim.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


šodien jūtos asprātīga

from: [info]no_saules_zemes
date: Maijs. 14., 2010 - 08:59 pm
#

Nu tur ir vēl viena saite, kas ved uz WWF lapu. :)
Droši iepazīsties arī ar to:
http://www.worldwildlife.org/what/globalmarkets/aquaculture/dialogues-pangasius.html

Es atbalstu Latvijas tirgotājus un Latvijas preci. Ja gribu lētu zivi, pērku reņģes un taisu ar tomātu mērci. Tā lūk. :)

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]komeeta_naak
date: Maijs. 14., 2010 - 04:39 pm
#

māsa vienkārši cep panējumā strēmelītes, om nom nom

Atbildēt


o515

from: [info]o515
date: Maijs. 14., 2010 - 05:02 pm
#

Pangasijas špricē ar grūtnieču urīnu, lai raženākas aug

Atbildēt | Diskusija


from: [info]kr
date: Maijs. 14., 2010 - 05:35 pm
#

vot, gribēju te iemest vienu linku, kur šis bija rakstīts, bet nevarēju vairs atrast, bet nu pēc tā raksta izlasīšanas sapratu, ka pat kaķim to zivi nedotu

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


starsailor

from: [info]starsailor
date: Maijs. 14., 2010 - 06:43 pm
#

es to linku atvēru un tikpat ātri aizvēru, pie kājas. ēdu, ko gribu. šoreiz runa ir par to, kā cilvēki, kas ĒD pangasiju, to gatavo?

Atbildēt | Iepriekšējais


while the limousines wait in the street

from: [info]up
date: Maijs. 14., 2010 - 05:33 pm
#

kurš gan grib ēst zivi, kura vairojas pateicoties tajā sašpricētām ķīniešu čurām?

Atbildēt | Diskusija


starsailor

from: [info]starsailor
date: Maijs. 14., 2010 - 06:44 pm
#

es

Atbildēt | Iepriekšējais


skakri

from: [info]skakri
date: Maijs. 15., 2010 - 01:21 am
#

man gašo čuras.

Atbildēt | Iepriekšējais