saliek visas iespējamās un gribamās garšvielas, nedaudz sviesta kopā ar zivi folijā un cepeškrāsnī. esmu mēģinājusi garšvielu vietā arī zaptes, piemēram - brūkleņu
tā viņa atri ir gatava un neizšķīst, kā gadās uz pannas. un ar foliju var variēt visādi - var likt klāt paprikas gabaliņu, citronu, dilles, čili - ko kārojas!
from: au
date: Maijs. 14., 2010 - 03:09 pm
#
esmu mēģinājusi garšvielu vietā arī zaptes, piemēram - brūkleņu
sanāk mīksta un sulīga
Atbildēt | Diskusija
from: starsailor
date: Maijs. 14., 2010 - 03:14 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: au
date: Maijs. 14., 2010 - 03:22 pm
#
un ar foliju var variēt visādi - var likt klāt paprikas gabaliņu, citronu, dilles, čili - ko kārojas!
Atbildēt | Iepriekšējais