pajautaa

pangasija

« previous entry | next entry »
Maijs. 14., 2010 | 03:03 pm
posted by: starsailor in pajautaa

Kā Tu mēdz gatavot zivi - pangasiju (to, kas sapresēta gabalos, Maximā nopērkama)?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {35}

from: [info]fanija
date: Maijs. 14., 2010 - 04:55 pm
#

nav tik traki, bet, zinot šo info, tu jau vari arī no saldētājām zivīm izvēlēties paltusu vai heku, teiksim. ja nemaldos, cenu grupa apmēram tā pati. plus zubatka ir feina. (piedod, ka iejaucos)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


while the limousines wait in the street

from: [info]up
date: Maijs. 14., 2010 - 05:36 pm
#

es vakar stockmanii ieprku svaigas brekša filejas par nepilnu triiniiti kilogramaa. izcelsmes valsts latvija. un nekaada ne mekonga

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]fanija
date: Maijs. 14., 2010 - 05:56 pm
#

bet viņi nav asakaini dikti? man tepat tirdziņā ir, bet vēl neesmu saņēmusies pagādāt.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


while the limousines wait in the street

from: [info]up
date: Maijs. 14., 2010 - 06:04 pm
#

vot es nezinu. itkaa breksis ir asakains, bet redzees kaa buus, kad taas filejas saceps.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]fanija
date: Maijs. 14., 2010 - 06:09 pm
#

ā, nu tad izstāsti!:)

Atbildēt | Iepriekšējais