« previous entry | next entry »
Apr. 5., 2010 | 11:57 pm
posted by: pieninjsh in pajautaa

Man te ar pasūtījumu ir sanākusi neražiņa un jau vairāk kā 2 mēn. laikā nav atnācis. Brēku necēlu, zinot LV pastu.. un summa arī nebija tā paša e-pasta vērta.
Bet šodien pārdevējs uzmācas ar feedback'u.. es vienkārši aizrakstu, ka preci vēl neesmu saņēmis, tāpēc nekādu feedback nevaru dot.
Un tad mani pārņēma kārtējais kultūršoks, kopš atkal dzīvoju LV.
Tā panika.. tā pretimnākšana.. cilvēks nu jau bez bazara esot izsūtijis vēl vienu identisku preci manai pasūtītajai.
Tad man rodas jautājums, vai LV 'viedie prāti un praktiskā domāšana kā tik kādu apčakarēt' nesāks šito izmantot ļaunprātīgi? Tikpatlabi es varēju būt saņēmis to preci un vnk pateikt, ka neesmu... jeb tomēr viņi kaut kādu atskaiti saņem par piegādātajām precēm?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

from: [info]serafeta
date: Apr. 6., 2010 - 12:04 am
#

ahh ebajisti ir ļoti atsaucīgi ... bet nu man liekas ka kā kurš, daži pārbauda vai esi saņēmis, bet daži nē.. man ir bijis ka 3x atnak viena un tā pati prece.. nekādu brēku pārdevējs neceļ, jo tas notiek pusgada laikā...:D

Atbildēt | Diskusija


from: [info]pieninjsh
date: Apr. 6., 2010 - 12:11 am
#

Kā to var dabūt gatavu? :D

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]serafeta
date: Apr. 6., 2010 - 12:26 am
#

Nu tā, ka pasūta mantru krelles un dažādus kristāla niekus pie ķiniešiem, bet tie nieki nenak pēc meneša gaidīšanas, šie suta velreiz, atkal neatnak, saku ka nav, sīe suta velreiz... un neatnak... pec vel laika atnak visi trīs...:DDD

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]komeeta_naak
date: Apr. 6., 2010 - 12:26 am
#

ebayā tiešām ir ļoti atsaucīgi un godprātīgi cilvēki.
un vispār internetos ārpus LV cilvēki ir daudz jaukāki un pretimnākošāki un pat nevar iedomāties, ka LV te tādi šmurguļi varētu gadīties:)

Atbildēt


nenopietns cilvēks

from: [info]pzrk
date: Apr. 6., 2010 - 02:29 am
#

Tēma (un jautājums) tā vien prasās uz komentāru, cik riebīga tautiņa tomēr tie latvieši. Ka tik kaut ko nošmaukt, apčakarēt, izbraukt uz haļavu. Tā kā tādi žīdi.

Atbildēt


Не бывает атеистов в окопах под огнём

from: [info]dunkelheit
date: Apr. 6., 2010 - 08:05 am
#

piemēram, sūtot ar DHL no vācijas uz lv man ir iespēja izsekot līdz brīdim, kad paka tiek nodota frankfurtes lidostas rokās. šitā svarīgus doķus vienreiz sūtīju ar expressmeilu uz lv, gandrīz prātā juku, ka nenāca... pa latviju 5 dienas nodzīvojās, lai gan frankfurtē jau bija tajā pašā diena, kad izsūtīju.

Atbildēt


Aizliegts Viljams

from: [info]aizliegts_v
date: Apr. 6., 2010 - 08:18 am
#

Par brēkas necelšanu - tā nav brēka, tā ir informēšana. Pārdevēja uzvedība var būt dažāda, bet atsauksmi viņiem vajag kā ēst, eBay viņiem griež nost atlaides par sliktām atsauksmēm vai to neesamību.
No iepriekšteiktā izriet arī atsaucība, pat ja pārdevējs nemaz nav tik labdabīgs.
Par sūtījuma atskaiti - atkarīgs no sūtīšanas veida. Ja parastais pasts, tad atskaite principā nav iespējama, vismaz Latvijā, Honkongas pastam ir refnr., ar kuru var redzēt, ka paka no valsts izgājusi, ja kurjers, tad ir atskaite vienmēr un parasti arī pircējam atsūta ref.nr., lai var pats sekot līdzi pakas ceļam.
Par dubultā saņemtu paku - ja tomēr atnāk arī tas pirmais sūtījums, tad pieklājīgi būtu vienu aizsūtīt atpakaļ.

Atbildēt


Edgars

from: [info]daysleeper
date: Apr. 6., 2010 - 08:20 am
#

savu ebay paku gaidu arī jau otro mēnesi no Honkongas, vaicāju, kas notiek, izsūtīja otru paku, tad nu gaidu otro nedēļu to otru, cerams, ka tā vismaz atnāks. atliek vien gaidit.

Atbildēt