porciju lielums
« previous entry | next entry »
Mar. 31., 2010 | 08:46 am
posted by: dunkelheit in pajautaa
google ar mani šorīt nedraudzējas,
vajag info, cik daudz paikas pienākas vienam cilvēkam porcijai. piemēram vidēji cik gramus rīsus, kartupeļus, vatever vidēji cilvēks apēd, lai var precīzas porcijas taisīt.
vajag info, cik daudz paikas pienākas vienam cilvēkam porcijai. piemēram vidēji cik gramus rīsus, kartupeļus, vatever vidēji cilvēks apēd, lai var precīzas porcijas taisīt.
from:
scorpse
date: Mar. 31., 2010 - 10:16 am
#
http://forums.delfi.lv/read.php?f=1
Tas uz fikso, jo man google lāsta šorīt nav. ;]
Atbildēt | Diskusija
from:
dunkelheit
date: Mar. 31., 2010 - 10:21 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
labils
date: Mar. 31., 2010 - 11:07 am
#
vispār bija tā:
gaļa - ap 200g
piedevas - 200-300g
mērce -100g
salāti - ap 200g
nu tādā garā...
nu klasika ir:
karbonāde (pirms cepšanas) 250g
vārīti kartupēļi - 200(150)g
salāti uz šķīvaja (vai vnk gurķi, tomāti un kas tur vēl) 150g
mērce 80-150g
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
teja
date: Mar. 31., 2010 - 10:49 am
#
Atbildēt
no vecas grāmatas
from:
ieva_b
date: Mar. 31., 2010 - 10:55 am
#
Aukstajam galdam:
Gaļa - 200g
Zivis - 150g
Dārzeņi - 250g
Olas - 1/2
Salāti - 300g
Augļi - 200g
Maize - 150g
Sviests - 15g
Siers - 30g
Pusdienām:
Buljons - 1tase
Gaļa - zivis - 150g
Dārzeņi - 200g
Saldais ēdiens - 1porc.
Augļi - 100-200g
Atbildēt
from:
labils
date: Mar. 31., 2010 - 10:58 am
#
skaitās ka tā sauja ir vēlamais kuņģa izmērs.
Atbildēt
from:
dunkelheit
date: Mar. 31., 2010 - 11:16 am
#
Atbildēt
from:
morraa
date: Mar. 31., 2010 - 07:38 pm
#
Riisi - sausaa veidaa tie pashi 100 grami ir diezgan branga porcija vienam cilveekam.
Atbildēt