Mar. 31., 2010 | 11:07 am
No:: labils
jāzin ko vispār liksi galdā, tip meņū.
vispār bija tā:
gaļa - ap 200g
piedevas - 200-300g
mērce -100g
salāti - ap 200g
nu tādā garā...
nu klasika ir:
karbonāde (pirms cepšanas) 250g
vārīti kartupēļi - 200(150)g
salāti uz šķīvaja (vai vnk gurķi, tomāti un kas tur vēl) 150g
mērce 80-150g
vispār bija tā:
gaļa - ap 200g
piedevas - 200-300g
mērce -100g
salāti - ap 200g
nu tādā garā...
nu klasika ir:
karbonāde (pirms cepšanas) 250g
vārīti kartupēļi - 200(150)g
salāti uz šķīvaja (vai vnk gurķi, tomāti un kas tur vēl) 150g
mērce 80-150g