porciju lielums
« previous entry | next entry »
Mar. 31., 2010 | 08:46 am
posted by: dunkelheit in pajautaa
google ar mani šorīt nedraudzējas,
vajag info, cik daudz paikas pienākas vienam cilvēkam porcijai. piemēram vidēji cik gramus rīsus, kartupeļus, vatever vidēji cilvēks apēd, lai var precīzas porcijas taisīt.
vajag info, cik daudz paikas pienākas vienam cilvēkam porcijai. piemēram vidēji cik gramus rīsus, kartupeļus, vatever vidēji cilvēks apēd, lai var precīzas porcijas taisīt.
from: scorpse
date: Mar. 31., 2010 - 10:16 am
#
http://forums.delfi.lv/read.php?f=1
Tas uz fikso, jo man google lāsta šorīt nav. ;]
Atbildēt | Diskusija
from: dunkelheit
date: Mar. 31., 2010 - 10:21 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: labils
date: Mar. 31., 2010 - 11:07 am
#
vispār bija tā:
gaļa - ap 200g
piedevas - 200-300g
mērce -100g
salāti - ap 200g
nu tādā garā...
nu klasika ir:
karbonāde (pirms cepšanas) 250g
vārīti kartupēļi - 200(150)g
salāti uz šķīvaja (vai vnk gurķi, tomāti un kas tur vēl) 150g
mērce 80-150g
Atbildēt | Iepriekšējais