kulinārās nedienas

« previous entry | next entry »
Mar. 11., 2010 | 07:11 pm
posted by: komeeta_naak in pajautaa

cibas kulināri, mīļi lūdzu jūsu padomu:)
ja ir doma taisīt sacepumu no vistas filejas un kartupeļiem (zaļiem, vārīt netaisos), un fileju gribētos vidēji lielos gabaliņos, tos pirms tam vajadzētu apcept vai tomēr nē? man ir puslīdz maza sajēga par gatavības laikiem cepeškrāsnī un gribētos to visu ielikt cepties vienā piegājienā. krāsns gan ir ērmīga un tai nav norādīta esošā temperatūra.
protams, ka es vispirms pajautāju Gūglei, un tur galīgas skaidrības nav - vai nu a) nav minēts, ka fileju būtu jāgriež vai b) ar kartupeļiem citas muļķības jādara (piemēram, jāvāra, ak šausmas).

tencinu jau iepriekš!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

samanta

from: [info]samantta
date: Mar. 11., 2010 - 07:22 pm
#

fileja jau vispaar briesmiigi aatri ir gatava. arii neesmu nekaada kulinaare, bet filejas biezhi cepu. man shkjiet, ka jaabuut gatavai, bet tas tik taa, shkjiet :D

Atbildēt | Diskusija


from: [info]komeeta_naak
date: Mar. 11., 2010 - 07:23 pm
#

nu man arī it kā tā liekas, bet citās receptēs ir rakstīts, ka vajag tomēr apcept:D bet tur arī kartupeļi jāvāra, tā ka ej nu saproti!!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


while the limousines wait in the street

from: [info]up
date: Mar. 11., 2010 - 07:46 pm
#

apcept vajag garshas peec, ne gataviibas. (pie tam, ieteicam, kopaa ar siipolinju, kjiplocinju, riiveetu burkaanu, garshvielaam utml) vistas fileja necepta, bet starp katrupleliem izsutusi biis pliekana. +kartupeljus riivee uz rupjaas riives vai griez smalkaas shkjeelees.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]komeeta_naak
date: Mar. 11., 2010 - 07:55 pm
#

bija doma to vistu kādu pusstundu pamarinēt garšvielās+majonēzē un vēl likt klāt sieru - tas būs OK?
paldies par atbildi tāpat:)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


while the limousines wait in the street

from: [info]up
date: Mar. 11., 2010 - 08:00 pm
#

es majoneezi neliktu bet apceptu kaa mineeju, bet vari meegjinaat arii pa savam, nezinu gan kaa taa majoneeze reagjees ar sulu, kas izdaliisies no kartupeljiem. siers jaa, why not.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]komeeta_naak
date: Mar. 11., 2010 - 08:05 pm
#

laikam jau vien tā arī būs jādara. vienpadsmitos vakarā atgriezušies ēdelīgi svešzemju iekarotāji laikam nav īstais materiāls eksperimentiem:)
paldies vēlreiz!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Antuanete

from: [info]antuanete
date: Mar. 11., 2010 - 08:29 pm
#

Iesaku pamarinēt garšvielās, apcept un tad likt kārtās ar rīvētiem kartupeļiem, kā jau [info]adama_riba teica. Kartupeļi sacepumos cepas lēēēni, tāpēc liec plānas tās kārtas. Jācep būs droši vien 40 min vismaz, kartupeļu dēļ. Kādas 15 min līdz cepšanās beigām pāri var pārliet nedaudz majonēzes un uzbērt sieru (pašā sākumā sieru neliec, pārāk ātri izcepsies.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]komeeta_naak
date: Mar. 11., 2010 - 08:35 pm
#

izsmeļoši, paldies!

Atbildēt | Iepriekšējais


 aizdedzies!

from: [info]sin
date: Mar. 11., 2010 - 07:39 pm
#

aizmirsti. nekas prātīgs neizdosies

Atbildēt


Не бывает атеистов в окопах под огнём

from: [info]dunkelheit
date: Mar. 11., 2010 - 09:13 pm
#

ai, nu es darītu tā, ka visu samočītu cepamtraukā un uztaisītu siera mērci- pienu ar bulionu pus uz pus un rīvētu sieru klāt- to visu uzliet uz paikas un tad cepeškrāsnī un uz beigām vēl kādu siera šķēlīti pa virsu

Atbildēt


klēpjuzvērs

from: [info]zaljsh
date: Mar. 11., 2010 - 10:46 pm
#

sacepumiem visu parasti pirms tam apcepu garšvielās, ķiplokos, sīpolos, bet nevis kādas gatavības, bet kriukšlīgo maliņu dēļ. ja tādas nevajag, var bez apcepšanām (:

Atbildēt