kulinārās nedienas

« previous entry | next entry »
Mar. 11., 2010 | 07:11 pm
posted by: komeeta_naak in pajautaa

cibas kulināri, mīļi lūdzu jūsu padomu:)
ja ir doma taisīt sacepumu no vistas filejas un kartupeļiem (zaļiem, vārīt netaisos), un fileju gribētos vidēji lielos gabaliņos, tos pirms tam vajadzētu apcept vai tomēr nē? man ir puslīdz maza sajēga par gatavības laikiem cepeškrāsnī un gribētos to visu ielikt cepties vienā piegājienā. krāsns gan ir ērmīga un tai nav norādīta esošā temperatūra.
protams, ka es vispirms pajautāju Gūglei, un tur galīgas skaidrības nav - vai nu a) nav minēts, ka fileju būtu jāgriež vai b) ar kartupeļiem citas muļķības jādara (piemēram, jāvāra, ak šausmas).

tencinu jau iepriekš!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

Не бывает атеистов в окопах под огнём

from: [info]dunkelheit
date: Mar. 11., 2010 - 09:13 pm
#

ai, nu es darītu tā, ka visu samočītu cepamtraukā un uztaisītu siera mērci- pienu ar bulionu pus uz pus un rīvētu sieru klāt- to visu uzliet uz paikas un tad cepeškrāsnī un uz beigām vēl kādu siera šķēlīti pa virsu

Atbildēt