kulinārās nedienas

Mar. 11., 2010 | 07:11 pm
No:: komeeta_naak

cibas kulināri, mīļi lūdzu jūsu padomu:)
ja ir doma taisīt sacepumu no vistas filejas un kartupeļiem (zaļiem, vārīt netaisos), un fileju gribētos vidēji lielos gabaliņos, tos pirms tam vajadzētu apcept vai tomēr nē? man ir puslīdz maza sajēga par gatavības laikiem cepeškrāsnī un gribētos to visu ielikt cepties vienā piegājienā. krāsns gan ir ērmīga un tai nav norādīta esošā temperatūra.
protams, ka es vispirms pajautāju Gūglei, un tur galīgas skaidrības nav - vai nu a) nav minēts, ka fileju būtu jāgriež vai b) ar kartupeļiem citas muļķības jādara (piemēram, jāvāra, ak šausmas).

tencinu jau iepriekš!

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: