kulinārās nedienas

« previous entry | next entry »
Mar. 11., 2010 | 07:11 pm
posted by: komeeta_naak in pajautaa

cibas kulināri, mīļi lūdzu jūsu padomu:)
ja ir doma taisīt sacepumu no vistas filejas un kartupeļiem (zaļiem, vārīt netaisos), un fileju gribētos vidēji lielos gabaliņos, tos pirms tam vajadzētu apcept vai tomēr nē? man ir puslīdz maza sajēga par gatavības laikiem cepeškrāsnī un gribētos to visu ielikt cepties vienā piegājienā. krāsns gan ir ērmīga un tai nav norādīta esošā temperatūra.
protams, ka es vispirms pajautāju Gūglei, un tur galīgas skaidrības nav - vai nu a) nav minēts, ka fileju būtu jāgriež vai b) ar kartupeļiem citas muļķības jādara (piemēram, jāvāra, ak šausmas).

tencinu jau iepriekš!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

Antuanete

from: [info]antuanete
date: Mar. 11., 2010 - 08:29 pm
#

Iesaku pamarinēt garšvielās, apcept un tad likt kārtās ar rīvētiem kartupeļiem, kā jau [info]adama_riba teica. Kartupeļi sacepumos cepas lēēēni, tāpēc liec plānas tās kārtas. Jācep būs droši vien 40 min vismaz, kartupeļu dēļ. Kādas 15 min līdz cepšanās beigām pāri var pārliet nedaudz majonēzes un uzbērt sieru (pašā sākumā sieru neliec, pārāk ātri izcepsies.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]komeeta_naak
date: Mar. 11., 2010 - 08:35 pm
#

izsmeļoši, paldies!

Atbildēt | Iepriekšējais