« previous entry | next entry »
Okt. 21., 2009 | 06:14 pm
posted by: walkire in pajautaa
čau, draudziņi.
vai kāds no jums ir garšojis šito te lazanju? [ http://cosmo.lv/images/lietotaju_bl ogi/1248340676.jpg ]
kādi ir rezultāti pēc 35-40 minūtēm krāsnī? vai man vienīgajai tā izskatās pēc mērcē peldošām nūdeļlāpām bez jebkādas formas?
vai kāds no jums ir garšojis šito te lazanju? [ http://cosmo.lv/images/lietotaju_bl
kādi ir rezultāti pēc 35-40 minūtēm krāsnī? vai man vienīgajai tā izskatās pēc mērcē peldošām nūdeļlāpām bez jebkādas formas?
from: salsus
date: Okt. 21., 2009 - 06:20 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: walkire
date: Okt. 21., 2009 - 06:21 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: salsus
date: Okt. 21., 2009 - 06:25 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: le_minga
date: Okt. 21., 2009 - 06:31 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: santech
date: Okt. 21., 2009 - 06:27 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: walkire
date: Okt. 21., 2009 - 06:29 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: salsus
date: Okt. 21., 2009 - 06:32 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: walkire
date: Okt. 21., 2009 - 06:34 pm
#
man gan neliekas īzī, īpaši mērces daļa. :S
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: salsus
date: Okt. 21., 2009 - 06:35 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: walkire
date: Okt. 21., 2009 - 06:48 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: just_fly
date: Okt. 21., 2009 - 11:33 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: santech
date: Okt. 21., 2009 - 06:39 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: shelly
date: Okt. 21., 2009 - 07:45 pm
#
Atbildēt
from: lenora
date: Okt. 21., 2009 - 07:47 pm
#
Atbildēt
from: pecuminjsh
date: Okt. 21., 2009 - 08:13 pm
#
Atbildēt
from: o515
date: Okt. 22., 2009 - 01:47 am
#
Novāram tos lasagna makaronus. Sataisam tomātu mērci: nepieciešami lobītie tomāti bundžās (nu tie, kas bez ādas), tikai jāskatās, lai viņi ir absolūti bez nekādām piedevām, resp. bez sāls un citām garšvielām, tikai tomāti un ūdens; Tos tomātus (bez ūdens, kas bundžā) samaucam kādā traukā un samaļam ar blenderi, vai, ja tāds nav, ar kko viņus saspaidam mērcei līdzīgā substancē; pievienojam sāli, piparus, basilico un Olīveļļu (extra virgine); baziliku var likt vairāk, ja šis ļoti patīk; bazilika vietā var lietot arī oregano.
Malto gaļu izvāram.
Uztaisam vēl vienu mērcīti - balto, ja gribam. (piemēram, miltu mērci vai saldā krējuma mērci) Miltu mērci jau būtu jāzin kā taisīt, saldā krējuma mērcei vnk katliņā ielej saldo krējumu un vāra, piemetot klāt sāli, var piemest klāt nedaudz šķiņķa garšai vai kādu sēni.
tālāk visu dziļajā cepešpannā sākam kārtot pa slāņiem, kā nu kuram patīk. gaļa-tomātu mērce-lasagnia-baltā mērce-lasagnia-gaļa-tomātu mērce-lasagnia-baltā mērce-nedaidz siera.
Tāda vismaz ir mana izpratne par lasagna, galvenais ir uztaisīt patiešām labu tomātu mērci. Eksperimentējot var mest klāt visādas olīves, tunci, baklažānu šķēlītes, etc
Buon appetito!
Atbildēt | Diskusija
from: lotele
date: Okt. 22., 2009 - 04:35 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: o515
date: Okt. 22., 2009 - 11:52 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: walkire
date: Okt. 22., 2009 - 06:58 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: pupturis
date: Okt. 22., 2009 - 08:53 am
#
Atbildēt