Gulašs
« previous entry | next entry »
Sep. 13., 2005 | 10:46 am
posted by: martcore in pajautaa
1. Es kaut kā nevaru ierubīties, cik jāsautē gulašs? (atbilde "kamēr gatavs" neder)
2. Tas ir normāli gulašam piekombinēt klāt arī apceptus šampinjonus?
2. Tas ir normāli gulašam piekombinēt klāt arī apceptus šampinjonus?
from: maris
date: Sep. 13., 2005 - 10:50 am
#
2. Jā!
Atbildēt | Diskusija
from: martcore
date: Sep. 13., 2005 - 10:53 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: daysleeper
date: Sep. 13., 2005 - 10:55 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: martcore
date: Sep. 13., 2005 - 10:56 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: maris
date: Sep. 13., 2005 - 10:56 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: misame
date: Sep. 13., 2005 - 10:59 am
#
taisot ēst diez kā nevar ilgstoši būt projām :(
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: martcore
date: Sep. 13., 2005 - 11:01 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: electical
date: Sep. 13., 2005 - 10:56 am
#
Ir izskats, garsha, konsistence [ 1,5 gadus par pavaaru esmu nostraadajis un laiki tas ljoti aptuveni] :)
nu aptuveni 1/2 stundu vari sauteet, lai miikstaaks :)
pagarsho vai patiik galjas konsistence u.t.t. uz izjuutu, uz izjuutu :D
Atbildēt | Diskusija
from: electical
date: Sep. 13., 2005 - 10:57 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: martcore
date: Sep. 13., 2005 - 10:57 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: colder_
date: Sep. 13., 2005 - 05:53 pm
#
Atbildēt