pajautaa

Gulašs

« previous entry | next entry »
Sep. 13., 2005 | 10:46 am
posted by: martcore in pajautaa

1. Es kaut kā nevaru ierubīties, cik jāsautē gulašs? (atbilde "kamēr gatavs" neder)
2. Tas ir normāli gulašam piekombinēt klāt arī apceptus šampinjonus?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

Chloroform Sauna

from: [info]martcore
date: Sep. 13., 2005 - 10:53 am
#

nu bet aptuveni cik? stundu? divas? es filmu tikmēr gribu skatīties!!!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Edgars

from: [info]daysleeper
date: Sep. 13., 2005 - 10:55 am
#

viss atkarīgs kādu sautēšanas katlu izmanto, temperatūra. Bet gulašam nelielos gaļas gabalos pietiks ar nepilnu stundu uz nelielas uguns garšvielu mērcē. mīkstāka gaļa.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Chloroform Sauna

from: [info]martcore
date: Sep. 13., 2005 - 10:56 am
#

paldies jums abiem! aptuvena skaidrība ir.

Atbildēt | Iepriekšējais


Māris Alksnis

from: [info]maris
date: Sep. 13., 2005 - 10:56 am
#

Tā ka galīgi, tā gaļa neizšķīdīs, skaties vien... Piedegt gan varētu.. :P

Atbildēt | Iepriekšējais


Krišs

from: [info]misame
date: Sep. 13., 2005 - 10:59 am
#

nav prātīga doma skatīties filmu, kamēr piedeg tava paika.
taisot ēst diez kā nevar ilgstoši būt projām :(

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Chloroform Sauna

from: [info]martcore
date: Sep. 13., 2005 - 11:01 am
#

es jau ne pa teļļuku. kaut kāda paškontrole ir!

Atbildēt | Iepriekšējais