pajautaa

Gulašs

« previous entry | next entry »
Sep. 13., 2005 | 10:46 am
posted by: martcore in pajautaa

1. Es kaut kā nevaru ierubīties, cik jāsautē gulašs? (atbilde "kamēr gatavs" neder)
2. Tas ir normāli gulašam piekombinēt klāt arī apceptus šampinjonus?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

ELECTiC

from: [info]electical
date: Sep. 13., 2005 - 10:56 am
#

Kjer peec garshas, normaalam pavaaram nepastaav laiks :)
Ir izskats, garsha, konsistence [ 1,5 gadus par pavaaru esmu nostraadajis un laiki tas ljoti aptuveni] :)

nu aptuveni 1/2 stundu vari sauteet, lai miikstaaks :)
pagarsho vai patiik galjas konsistence u.t.t. uz izjuutu, uz izjuutu :D

Atbildēt | Diskusija


ELECTiC

from: [info]electical
date: Sep. 13., 2005 - 10:57 am
#

aaa gulash , tad meereni stunda, sajaucu ar maltaas galjas klopsi[ taa saukto]

Atbildēt | Iepriekšējais


Chloroform Sauna

from: [info]martcore
date: Sep. 13., 2005 - 10:57 am
#

paldies! kas ta es par pavāru :))

Atbildēt | Iepriekšējais