Gulašs
« previous entry | next entry »
Sep. 13., 2005 | 10:46 am
posted by: martcore in pajautaa
1. Es kaut kā nevaru ierubīties, cik jāsautē gulašs? (atbilde "kamēr gatavs" neder)
2. Tas ir normāli gulašam piekombinēt klāt arī apceptus šampinjonus?
2. Tas ir normāli gulašam piekombinēt klāt arī apceptus šampinjonus?
from: electical
date: Sep. 13., 2005 - 10:56 am
#
Ir izskats, garsha, konsistence [ 1,5 gadus par pavaaru esmu nostraadajis un laiki tas ljoti aptuveni] :)
nu aptuveni 1/2 stundu vari sauteet, lai miikstaaks :)
pagarsho vai patiik galjas konsistence u.t.t. uz izjuutu, uz izjuutu :D
Atbildēt | Diskusija
from: electical
date: Sep. 13., 2005 - 10:57 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: martcore
date: Sep. 13., 2005 - 10:57 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais