« previous entry | next entry »
Mar. 16., 2009 | 12:54 pm
posted by: esinja in pajautaa
Šovakar jāpagatavo zupa kura ir pikanta un ietver sevī kokosriekstu pienu un jūras veltes. Kādam ir nojausma, kā šī zupa saucas un varbūt pat gatavojas?
from: gorgona
date: Mar. 16., 2009 - 01:00 pm
#
vienkārši piegāz klāt visu, ko sirds kāro, un būs ŅAMMMA
:D
Atbildēt | Diskusija
from: esinja
date: Mar. 16., 2009 - 01:07 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: oblica
date: Mar. 16., 2009 - 01:01 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: esinja
date: Mar. 16., 2009 - 01:08 pm
#
gūgle neko prātīgu man nedod.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: oblica
date: Mar. 16., 2009 - 01:18 pm
#
http://www.receptes.lv/lat/zupas_un_bul
http://edzivis.lv/receptes-main.php?rec
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: oblica
date: Mar. 16., 2009 - 01:19 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: esinja
date: Mar. 16., 2009 - 01:22 pm
#
Vienīgi trešā recepte liekas tāda reālāka.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: le_minga
date: Mar. 16., 2009 - 02:54 pm
#
/necepts gan/
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: esinja
date: Mar. 16., 2009 - 04:19 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: holandiete
date: Mar. 16., 2009 - 01:03 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: esinja
date: Mar. 16., 2009 - 01:08 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: liene
date: Mar. 16., 2009 - 01:09 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: le_minga
date: Mar. 16., 2009 - 02:55 pm
#
ajuurveedas virtuvee nav sastopami dziivnieku valsts produkti...
/t. sk. olas.../
Atbildēt | Iepriekšējais
from: lennay
date: Mar. 16., 2009 - 01:14 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: esinja
date: Mar. 16., 2009 - 01:19 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: fleur
date: Mar. 16., 2009 - 01:20 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: esinja
date: Mar. 16., 2009 - 01:23 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: oblica
date: Mar. 16., 2009 - 01:20 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: el
date: Mar. 16., 2009 - 01:22 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: zimbabve
date: Mar. 16., 2009 - 01:20 pm
#
http://www.recipezaar.com/Tom-Kha-Cocon
http://theasiangrandmotherscookbook.wor
Atbildēt | Diskusija
from: zimbabve
date: Mar. 16., 2009 - 01:22 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: esinja
date: Mar. 16., 2009 - 01:24 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: el
date: Mar. 16., 2009 - 01:21 pm
#
Atbildēt
from: el
date: Mar. 16., 2009 - 01:23 pm
#
Atbildēt
from: el
date: Mar. 16., 2009 - 01:26 pm
#
Atbildēt
from: el
date: Mar. 16., 2009 - 01:27 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: esinja
date: Mar. 16., 2009 - 01:38 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: rasbainieks
date: Mar. 16., 2009 - 02:13 pm
#
pagatavošana ārkārtīgi vienkārša:
ņem katlu ar buljonu (parastie mirstīgie kubiciņu buljonu, smalki ļaudis paši vāra), piļī iekšā sarīvētu ingvera sakni, kātu citronzāles un pāris ieplēstas laima lapas. kad tas viss uzmet burbuli, pielej bundžu kokospiena, iemet čili piparu un pielej zivju mērci (tā ir sāls vietā, var dabūt jebkurā eksotisko ēdienu stendā lielveikalā), kad nākamais burbulis uzmests, piļī iekšā attiecīgi vai nu vistu, vai jūras zvēriņus. gatavs! uzber kinzu un ēd.
Atbildēt | Diskusija
from: esinja
date: Mar. 16., 2009 - 04:17 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: rasbainieks
date: Mar. 16., 2009 - 04:20 pm
#
ja tev nevajadzētu akurāt šovakar, es tev varētu iedot tās laima lapas.
Atbildēt | Iepriekšējais
from: agressor
date: Mar. 16., 2009 - 02:20 pm
#
http://www.thaitable.com/Thai/recipes/T
Atbildēt | Diskusija
from: esinja
date: Mar. 16., 2009 - 04:16 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: kbrgs_
date: Mar. 16., 2009 - 04:10 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: esinja
date: Mar. 16., 2009 - 04:14 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: emi
date: Mar. 16., 2009 - 06:18 pm
#
Atbildēt