rasbainieks

Mar. 16., 2009 | 02:13 pm
No:: rasbainieks

es taisu aptuveni pēc šīs receptes http://www.shiokfood.com/notes/archives/000025.html, parasti gan tom kha gai (to kas ar vistu). gandrīz visas sastāvdaļas var nopirkt rimi, citronzāle ir stokmanī, laima lapas latvijas veikalos gan laikam nav.

pagatavošana ārkārtīgi vienkārša:
ņem katlu ar buljonu (parastie mirstīgie kubiciņu buljonu, smalki ļaudis paši vāra), piļī iekšā sarīvētu ingvera sakni, kātu citronzāles un pāris ieplēstas laima lapas. kad tas viss uzmet burbuli, pielej bundžu kokospiena, iemet čili piparu un pielej zivju mērci (tā ir sāls vietā, var dabūt jebkurā eksotisko ēdienu stendā lielveikalā), kad nākamais burbulis uzmests, piļī iekšā attiecīgi vai nu vistu, vai jūras zvēriņus. gatavs! uzber kinzu un ēd.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: