pajautaa

Ryanair rokas bagāža

« previous entry | next entry »
Mar. 10., 2008 | 11:19 am
posted by: daysleeper in pajautaa

drošības pēc vēlējos apvaicāties - man ir rokasbagāža un vēl arī ne parāk liela plecu soma, kurā ir kamera un vēl visādas nepārāk lielas lietas, varētu vien uzskatīt par tādu kā sieviešu rokassomu. Vai Ryainar stingri skatās uz šo somu skaitu? vai vispār viņi rokasbagāžas (mugursomas) svaru un izmērus pārbauda?? cik stingri skatīties. Tomēr novērtēju citu aviokompāniju 20kg bagāžai, jo tie ryanair'a 15kg tomēr ir tā mazliet satraucoši, cerams, ka nepietrūks :)
P.s. Kādēļ gan te nevar pievienot tagus?? Vēlējos kā nākas satagot, bet bļauj pretī, ka "Client error: Not allowed to add tags to entries in this journal" - a žaļ.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {19}

Andris

from: [info]degeneralis
date: Mar. 10., 2008 - 11:26 am
#

Kā nu kuro reizi, kā nu kurā lidostā.

Esmu piedzīvojis, ka cilvēkus laiž cauri bez īpašām pārbaudēm, arī ar papildus fotosomiņu, bet arī esmu piedzīvojis, ka liek izmērīt rokas bagāžu, maksāt papildus par foto/datorsomām un tā.

Vari riskēt, tikai rēķinies ar to, ka tev spīd papildus samaksa.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]alt
date: Mar. 10., 2008 - 12:48 pm
#

online checking ignoree kaa sugu tavu rokas bagaazju, ja online cheching neiet caur cherck-in un svariem, bet pa tiesho uz skeneri.
kad peedeejo reizi braucu uz Vaaciju un atpakalj, pie iekaapshanas bija "rokas sominjas" lielaakas par maximaalo rokas bagaazjas somu

Atbildēt | Iepriekšējais


viss mans

from: [info]mandariina
date: Mar. 10., 2008 - 11:36 am
#

[info]daysleeper, ja tev ir iespēja, oranžajā portālā paskaties domu biedru grupu lētās aviokompānijas, tur bagāžas jautājums plaši apskatīts un diskutēts.

Atbildēt | Diskusija


Edgars

from: [info]daysleeper
date: Mar. 10., 2008 - 11:46 am
#

paldies par padomu, bet vai vari iedot lūdzu arī precīzu saiti, man ne IE, ne FF nestrādā tas meklētājs Domubiedru grupām. paldies.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Edgars

from: [info]daysleeper
date: Mar. 10., 2008 - 03:25 pm
#

paldies - paies gan labi ilgs laiks, kamēr mani tur apstiprinās, ja reiz administrators tur pēdējo reizi pabijis 5.martā :) man jau tā lieta vairs nebūs aktuāla.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Criminal tendencies

from: [info]asaa
date: Mar. 10., 2008 - 03:41 pm
#

psc. Jācer, ka būs šodien jau:)
vispār nafig tur kaut kādus moderatorus, ja apstiprina grupā, pat neapskatoties profilu.

Atbildēt | Iepriekšējais


Criminal tendencies

from: [info]asaa
date: Mar. 10., 2008 - 01:16 pm
#

Jā, tā ir baigi laba!

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]atis
date: Mar. 10., 2008 - 11:53 am
#

ar ryanair esmu braucis vismaz 20-30+ reizes un parasti salonā ņemu gan mugursomu, gan laptopu pie rokas, kur vēl citi sīkumi salikti. nekad nav piesējušies, turklāt bieži arī mana mugursoma pārsniedz svaru un izmērus. esmu tikai dzidējis stāstus, ka piesienās (gan tikai par Londonas lidostām), bet reāli viņiem (lidostu darbiniekiem) pietiek citu lietu, ko darīt, lai visiem pasažieriem mērītu rokas bagāžu

nododamajai bagāžai gan 15 kg diezgan dzelžaini ievēro

Atbildēt | Diskusija


Edgars

from: [info]daysleeper
date: Mar. 10., 2008 - 11:55 am
#

ooo, nu liels paldies - pieredzējis lidotājs, tas priecē. galvenais uztraukums par rokasbagāžu, par nododamo bagāžu jautājumu nav, tur jau visi ievēro, tikai ryanair neskaita kopā bagāžas svaru, ja brauc vairāki - tas viņiem ir trūkums vēl lielāks.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]atis
date: Mar. 10., 2008 - 12:04 pm
#

es neteiktu, ka ryanair vispār piesienas. vai easyjet, kur mierīgi parasti var pārsniegt līdz 5kg nododamajai un nesatraukties par to, ko nes salonā. visvairāk man piesējušies no airbaltic, tie gan nav ieteicami - cik somas salonā, cik smagas somas, rekur puskilo pārnsiegts un būs jāmaksā utjp.

protams, rīgas lidostā neko nekad nevar zināt :) bet kilogramus vienmēr var atbrīvot paņemot lielāko un smagāko virsjaku ārā no somas, piebāžot tās kabatas ar smagākajiem dzelžiem (lādētāji, vadi, grāmatas), var piedurknēs sabāzt vēl drēbes - vismaz 4-5 kilo. un tad pār roku pārmest, jo jakas gan atļauj nest, cik gribas

londonā laikam tā problēma ir ka nevis pats ryanair kaut ko saka, bet drošības pārbaudē nelaiž tālāk nevienu Eiropas pasažieri ar vairāk kā vienu somu, tagad gan drīzumā UK taisās to atcelt

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Accusativus cum infinitivo

from: [info]reportiere
date: Mar. 10., 2008 - 04:16 pm
#

"(..)nevienu Eiropas pasažieri ar vairāk kā vienu somu."
Tas jāsaprot kā viena soma + rokasbagāža, vai ne? Citādi sabīstos, kā nu būs - jūnijā jālido un tik daudz biedējošo komentu par ryanair+londonu dzirdēts, ka ui ui.

Atbildēt | Iepriekšējais


Austra

from: [info]austrinjsh
date: Mar. 10., 2008 - 11:55 am
#

mhm. tieši londonā un tieši ryanairā piesējās man. bija 22 šķiet. bet tas jau drusku par daudz gan.


enīvei - gan jau, ka nepiesiesies.

Atbildēt | Diskusija


Accusativus cum infinitivo

from: [info]reportiere
date: Mar. 10., 2008 - 04:16 pm
#

cik ļoti piesējās? piemaksāt lika?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Austra

from: [info]austrinjsh
date: Mar. 10., 2008 - 06:10 pm
#

nē, mēs izņēmām vienu somu no otras (bija biļetēs reģistrēta viena uz abām) un bija ok tas svars.

bet nu - ryannair baigi šito skatās. viens no iemesliem, kāpēc man nepatīk braukt ar to.

Atbildēt | Iepriekšējais


this is a ransom demand

from: [info]kakjux
date: Mar. 10., 2008 - 12:23 pm
#

somu skaits rokas bagāžā, cik es saprotu, ir lidostas noteikums nevis kaut kas baigi universāls. RIX šāda noteikuma neesot. galvenais iekļauties +/- tajos kg, jo var uzrauties uz pārbaudēm. jo, atšķirībā no augstākkomentējoša jaunēkļa, man ir viens draugs, kuram rainis VIENMĒR līdz sīkumiem sver bagāžu. tieši RIX.

Atbildēt


from: anonīmiķis
date: Mar. 10., 2008 - 01:02 pm
#

šķiet, ka precīzai atbildei jāskatās ne tikai ryanair, bet arī lidosta - katrā valstī/lidostā ir drusku citi tikumi

Atbildēt


from: [info]digna
date: Mar. 10., 2008 - 04:43 pm
#

Kā palaimējas. Jau nesen bija līdzīgs jautājums, un, manliekas, ka jau rakstīju, ka pagājšmēnes redzēju kā tantes ar daudziem lieliem maisiem un rokassomiņām un somām dodas iekšā lidmašīnā. Un neko viņām neteica. Bet man pašai ir nācies likt to savu rokas bagāžu tajā "mērāmgrozā", lai šos pārliecinātu, ka varu to ņemt lidmašīnā.

Atbildēt


mukaci

from: [info]mukaci
date: Mar. 10., 2008 - 04:45 pm
#

caurbraucot stanstedas lidostaaa (UK) ar mugureni un fotosomu nelaida uz skeneri, kameer fotosomu neieliku mugurenee. un tas pats bija arii east middlands lidostaa (uk).. visaas paareejaas valstiis mieriigi gaaju ar 2aam somaam kaa rokas bagaazu. nekur neko neteica.

Atbildēt