pajautaa

Ryanair rokas bagāža

« previous entry | next entry »
Mar. 10., 2008 | 11:19 am
posted by: daysleeper in pajautaa

drošības pēc vēlējos apvaicāties - man ir rokasbagāža un vēl arī ne parāk liela plecu soma, kurā ir kamera un vēl visādas nepārāk lielas lietas, varētu vien uzskatīt par tādu kā sieviešu rokassomu. Vai Ryainar stingri skatās uz šo somu skaitu? vai vispār viņi rokasbagāžas (mugursomas) svaru un izmērus pārbauda?? cik stingri skatīties. Tomēr novērtēju citu aviokompāniju 20kg bagāžai, jo tie ryanair'a 15kg tomēr ir tā mazliet satraucoši, cerams, ka nepietrūks :)
P.s. Kādēļ gan te nevar pievienot tagus?? Vēlējos kā nākas satagot, bet bļauj pretī, ka "Client error: Not allowed to add tags to entries in this journal" - a žaļ.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {19}

from: [info]atis
date: Mar. 10., 2008 - 11:53 am
#

ar ryanair esmu braucis vismaz 20-30+ reizes un parasti salonā ņemu gan mugursomu, gan laptopu pie rokas, kur vēl citi sīkumi salikti. nekad nav piesējušies, turklāt bieži arī mana mugursoma pārsniedz svaru un izmērus. esmu tikai dzidējis stāstus, ka piesienās (gan tikai par Londonas lidostām), bet reāli viņiem (lidostu darbiniekiem) pietiek citu lietu, ko darīt, lai visiem pasažieriem mērītu rokas bagāžu

nododamajai bagāžai gan 15 kg diezgan dzelžaini ievēro

Atbildēt | Diskusija


Edgars

from: [info]daysleeper
date: Mar. 10., 2008 - 11:55 am
#

ooo, nu liels paldies - pieredzējis lidotājs, tas priecē. galvenais uztraukums par rokasbagāžu, par nododamo bagāžu jautājumu nav, tur jau visi ievēro, tikai ryanair neskaita kopā bagāžas svaru, ja brauc vairāki - tas viņiem ir trūkums vēl lielāks.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]atis
date: Mar. 10., 2008 - 12:04 pm
#

es neteiktu, ka ryanair vispār piesienas. vai easyjet, kur mierīgi parasti var pārsniegt līdz 5kg nododamajai un nesatraukties par to, ko nes salonā. visvairāk man piesējušies no airbaltic, tie gan nav ieteicami - cik somas salonā, cik smagas somas, rekur puskilo pārnsiegts un būs jāmaksā utjp.

protams, rīgas lidostā neko nekad nevar zināt :) bet kilogramus vienmēr var atbrīvot paņemot lielāko un smagāko virsjaku ārā no somas, piebāžot tās kabatas ar smagākajiem dzelžiem (lādētāji, vadi, grāmatas), var piedurknēs sabāzt vēl drēbes - vismaz 4-5 kilo. un tad pār roku pārmest, jo jakas gan atļauj nest, cik gribas

londonā laikam tā problēma ir ka nevis pats ryanair kaut ko saka, bet drošības pārbaudē nelaiž tālāk nevienu Eiropas pasažieri ar vairāk kā vienu somu, tagad gan drīzumā UK taisās to atcelt

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Accusativus cum infinitivo

from: [info]reportiere
date: Mar. 10., 2008 - 04:16 pm
#

"(..)nevienu Eiropas pasažieri ar vairāk kā vienu somu."
Tas jāsaprot kā viena soma + rokasbagāža, vai ne? Citādi sabīstos, kā nu būs - jūnijā jālido un tik daudz biedējošo komentu par ryanair+londonu dzirdēts, ka ui ui.

Atbildēt | Iepriekšējais