pajautaa

« previous entry | next entry »
Maijs. 5., 2019 | 12:53 am
posted by: gnidrologs in pajautaa

Jautājums vietējiem ķīmiķiem. Cik sarežģīti gan no pamata sirjo dabūšanas viedokļa gan sintezēšanas u.c. veida apstrādes/apkopes procesa grūtībām ir LSD dziras iegūšana?
Cik zinu, tad aktīvā viela tiek iegūta no kaut kādu mikrosēnīšu spōrām. Neatceros vai tās skaitījās reta suga vai nē. Tā pat zinu, ka lizergīnskāpe šķirdrā veidā pat mazā mēģenītē ir laik triljoniem dozu, ko varētu uzlikt uz papīrīša vai cukurgraudiņos. Tātad ļoti mazs apjoms šī šķibuka vienam psihauntdīleirm bez maz vai nodrošina rūpalu pus mūžam.
Cik pamatoti ir mani priekšstati un, ja tie ir, kāpēc LSD ir tik nepopulāra/reti sastopama apgarošanās viela salīdzinājumā ar daudzām citām, kas principā prasa daudz lielāku audzēšanas/apstrādes procesu?

(jā, tas ir tonkijs namjoks uz to, ka gief me acid plx lel)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

aituvīrs

from: [info]sodienliist
date: Maijs. 5., 2019 - 11:05 am
#

Ķīmiķa ar augstāko izglītību atbilde:

"Ja ir dabūta lizergīnskābe, kas ir LSD izejviela, tad ar ķīmijas zināšanām un pieredzi iegūt pašu LSD var ļoti viegli. Lizergīnskābi teorētiski var iegūt no melnajiem graudiem - parazītiskas sēnītes kas aug uz rudziem, taču diezvai to kāds dara, jo pirmkārt mūsdienās labību apstrādā ar pesticīdiem tādēļ inficēti rudzi ir reti sastopami un otrkārt darbošanās ar šo sēnīti var izraisīt gangrēnu.
Retā sastopamība varētu būt saistīta ar to ka ir grūti dabūt izejvielu. Piemēram var palasīt par Owsley Stanley, kurš taisīja 60ajos, šķiet ka pat bija dok.filma.

Par daudzumiem - piemēram 1.25 g lsd būtu 10 tūkstoši 125 mikrogramu devas"

Atbildēt | Diskusija


gnidrologs

from: [info]gnidrologs
date: Maijs. 5., 2019 - 11:32 am
#

Paldies!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


aituvīrs

from: [info]sodienliist
date: Maijs. 5., 2019 - 11:55 am
#

Cik es gan sapratu, arī ja tev ir pati izejviela, tāpat vajag sintēzei nepieciešamo profesionālo aparatūru un vielas, bet tā pielietošana laikam ķīmiķim ir tā vieglā daļa

Atbildēt | Iepriekšējais


kjiimikjis

from: [info]kjiimikjis
date: Maijs. 5., 2019 - 12:08 pm
#

Gan jau šaurā vieta procesā ir pareizās sēnītes dabūšana, audzēšana un skābes/tās izejvielu izdalīšana.

No skābes dabūt di-Et-amīdu ir elementāri, ar atrunu, ka izejvielas tirgū nopirkt nesanāks, un šis tas no skābes aktivatoriem ir terorisma čeklistēs.

Totālā sintēze, t.i., no "komerciālām" izejvielām, vidējam pilsonim nav paceļama gan vajadzīgo izejmateriālu, gan aprīkojuma, gan arī iemaņu ziņā.

Atbildēt


transcendentālais objekts laika galā

from: [info]ub
date: Maijs. 5., 2019 - 02:59 pm
#

Skābi bez laboratorijas pričendāļiem un atbilstošām zināšanām grūti izvilkt. To agrāk ieguva no ergot-veidīgas sēnītes, kas aug uz labības, bet neesmu internetos redzējis kādu entuziastu, kurš dalītos ar pietiekami vienkāršu diy metodi.
Ieteiktu izvilkt daimetiltriptamīnu, vai izaudzēt sēnes. Pirmo var izdarīt virtuvē ar stikla pannām, pudeli, šķiltavu šķidrumu un vēl dažiem mājsaimniecības līdzekļiem, tikai jāatrod internetā konkrēta auga saknes pulveris.
Sēnes audzēt arī nav ļoti grūti, tikai tas aizņem vismaz divus mēnešus, toties milzīgs gandarījums, kad beidzot redzi pirmos auglīšus.

Atbildēt | Diskusija


gnidrologs

from: [info]gnidrologs
date: Maijs. 5., 2019 - 03:23 pm
#

Man ir doma izmēģināt vasarā paņemt un izaudzēt no growkita (tagad tikai tos var nopirkt par holanderu internetveičos, pašas sēnes vairs ne), bet nav nekādu zināšanu un it kā tam pasākumam vajasdzīga bez maz vai siltumnīciņa ar mitruma regulēšanu etc. Varbūt, ka vasaras siltumā nevaidzēs, bet ziemā ar to būtu problēma, jo mājas izvēst pa dienu, kamēr darbā.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


sirualsirual

from: [info]sirualsirual
date: Maijs. 5., 2019 - 07:04 pm
#

ar growkitu tas ir ļoti viegli, cik esmu dzirdējis. paslēpt var piem. veca personālā datora kastē, vajag tikai minimālus caurumus augšanas virzienam. bet, ja pārtver, pat sporas var rezultēties nosacītā cietumsodā, ja esi nervozais un melot neprotošais tips.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]hessin
date: Maijs. 7., 2019 - 11:04 pm
#

Un gan jau paciņas no Holandes čeko pastiprināti. Vismaz man kādreiz ir atnākušas no Nīderlandes paciņas, kas ir vērtas vaļā. Sakritība? I don't think so😃

Atbildēt | Iepriekšējais