pajautaa

Vakariņas mājās

« previous entry | next entry »
Mar. 11., 2018 | 08:24 pm
posted by: iio in pajautaa

Ko lai pasniedz vakariņās svainim, kurš strādā ārzemēs par pavāru, brauc pie mums ciemos, bet es nemāku gatavot, nu, varbūt māku, bet nespēju novērtēt, kas nav garšīgs, jo man garšo viss. Pasūtīt ēdienu uz mājām būtu stulbi, un uz restorāniem iesim citus vakarus. Help!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {10}

only after dark

from: [info]tvarj
date: Mar. 11., 2018 - 08:35 pm
#

rupjmaize, speķis, loki

Atbildēt


Inde

from: [info]auksts_entelekt
date: Mar. 11., 2018 - 08:50 pm
#

starterī ķiilavmaizīšu kanapē. Bet tā, lai ar gaumi. Laba rupjamaize, virsū garšīgs biezpiens, sajaukts ar krejumu un lokiem,tad ķilavas un pa virsu paipalu olu ripiņas.
Pamatēdiens: krāsnī cepti sakņu dārzeņi. Lielos gabalos sagriezti biete, kālis, kartupeļi, burkāns. Visu pirms tam apviļā eļļa, sāls, pipari, paprika, parmezāns un t.t. (cik fantāzija atļauj), Pasniedz ar rukolas salātiem.

Atbildēt


Nikolass A. Dērsingtons

from: [info]kisswithafist
date: Mar. 11., 2018 - 09:31 pm
#

Moš vnk pārāk neiespringsti un uztaisi kkādu vietēju sieru/uzkodu plati? Nutur Trikātas sniega bumbas, rupjmaize, zivtiņas, ķimeņsiers, kūpinātas vistiņas ar nav visās pasaules malās. Vietējos mikrozaļumus, Getliņu tomātus, kko tādu?

Atbildēt


10punkts15

from: [info]10punkts15
date: Mar. 11., 2018 - 09:31 pm
#

paņem vienkārši Džeimija Olivera recepti un dari visu, kā tur teikts! man vienmēr sanāk, tur ir pareizās proporcijas. vairākas reizes kopā
ar Mārtiņa mammu tā esam darījušas, kad nāk ciemiņi. viss sanāk bez iepriekšējas ēdiena sabojāšanas! un ciemiņi vienmēr brīnās. Un tad, kad viņš ir pavārs! tu neesi un tev šajā situācijā jāpagatavo vienkāršas, bet foršas vakariņas, nevis jāpārsteidz. ja gribi pārsteigt- izcep kotletes! to novērtē pat smalki pavāri, jo tie nav rīsi, kas jāvāra 15 min. ar to es vienmēr visus atsēdinu dīvānā!

Atbildēt


judging the mice

from: [info]rasbainieks
date: Mar. 11., 2018 - 09:53 pm
#

to, kas tev tiešām padodas reāli labi

Atbildēt


tante

from: [info]tante
date: Mar. 11., 2018 - 10:29 pm
#

sacep Studentu kartupeļus - salmiņos sagriezti kartupeļi apcepti kraukššigi brūni, tad pa visru uzsit olu un maisa kamēr olas driskas izcepušās, visu gatavu pārkaisa ar zaļajiem lociņiem...

jej bogu - cilvēks būs patīkamā šokā...

Atbildēt | Diskusija


kreiza

from: [info]kreiza
date: Mar. 12., 2018 - 10:31 am
#

Es nebūtu patīkamā šokā :)

Atbildēt | Iepriekšējais


Azamat Bagatov

from: [info]termostats
date: Mar. 12., 2018 - 12:00 am
#

Atbildēt


Zetinja Tresor

from: [info]zetinja
date: Mar. 12., 2018 - 10:57 am
#

Galvenais nestreso. Pavāri arī ir cilvēki un šamie mājās (un ciemos) ar gardu muti ēd visu ko, kas nav pēc augstās pavārmākslas priekšrakstiem gatavots. Tai pat laikā pavāriem ir priekšrocības, ka viņi nav cimperlīgi un ēd visu ko. :))))

Vienkārši pagatavo kaut ko, ko zini, kas tev labi padodas un ko tu gatavotu jebkuriem citiem ciemiņiem.

Atbildēt


iokaste

from: [info]iokaste
date: Mar. 12., 2018 - 02:35 pm
#

griķus ar nierēm vai aknām

Atbildēt