Mar. 11., 2018 | 08:50 pm
No:: auksts_entelekt
starterī ķiilavmaizīšu kanapē. Bet tā, lai ar gaumi. Laba rupjamaize, virsū garšīgs biezpiens, sajaukts ar krejumu un lokiem,tad ķilavas un pa virsu paipalu olu ripiņas.
Pamatēdiens: krāsnī cepti sakņu dārzeņi. Lielos gabalos sagriezti biete, kālis, kartupeļi, burkāns. Visu pirms tam apviļā eļļa, sāls, pipari, paprika, parmezāns un t.t. (cik fantāzija atļauj), Pasniedz ar rukolas salātiem.
Pamatēdiens: krāsnī cepti sakņu dārzeņi. Lielos gabalos sagriezti biete, kālis, kartupeļi, burkāns. Visu pirms tam apviļā eļļa, sāls, pipari, paprika, parmezāns un t.t. (cik fantāzija atļauj), Pasniedz ar rukolas salātiem.