pajautaa

Dakteris

« previous entry | next entry »
Okt. 24., 2017 | 10:00 am
posted by: br_shtr in pajautaa

Sveiki!
Kaut kad atķēros, ka ļooti sen nav būts pie ginekologa. Sāku šo to gūglēt, bet ātri vien apjuku. Varbūt kāda var padalīties ar info, kur strādā forši ginekologi. Man galīgi nav starpības vai tas būtu vīrietis, vai sieviete, galvenais, ka foršs, neskatās nosodoši, kad es saku, ka neesmu pie ginekologa bijusi sen sen un pie kura vizīte nemaksā pārāk daudz (man gan nav ne jausmas arī, cik ir daudz un cik ir maz).
Ā, un vēl būtu forši, ja tas būtu centrā, kaut gan, ja dakteris riktīgi labs, tad jau var arī aizbraukt ārpus centra.

Merci Beaucoup jau iepriekš! :)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

L

from: [info]kbrgs_
date: Okt. 24., 2017 - 03:09 pm
#

lovīte. Mana mīļākā

Atbildēt | Iepriekšējais


ANNA + АИИА

from: [info]nenoteiksme
date: Okt. 24., 2017 - 07:21 pm
#

Pievienojos!
Iedeva arī mobīlā numuru, ja nu kas gadās. Ir nācies izmantot piektdienas vakarā un viņa aizvien rāmā balsī deva rīkojumus.

Atbildēt | Iepriekšējais


Skuķis

from: [info]izdziivotaaja
date: Okt. 24., 2017 - 10:16 am
#

Es eju pie Jurija Lapidusa Pulss5 Lāčplēša ielā laikam bija. Pāris eiro vizīte. Kaut pieņem tikai 5dienās, reti ilgs gaidīšanas laiks. Iespējams tāpēc, ka vīrietis :D

Atbildēt | Diskusija


tati

from: [info]tati
date: Okt. 24., 2017 - 01:55 pm
#

Arī Pulss5- Čaligava.
Netaisa teātrus un ok attieksme.
Poliklīnikās visur garas rindas- savs 1,5mēn toč jāgaida. Bet ja nav sročna, ta jau var pagaidīt pāris eiro vizītei. Ja vaig tagad un tulīt ta laikam kkādi 35 eur.

Atbildēt | Iepriekšējais


rugetta

from: [info]rugetta
date: Okt. 24., 2017 - 01:18 pm
#

https://www.vasaraudze.lv/ tā gan ir privātklīnika, tāpēc iespējams, ka maksā mazliet vairāk (bet man arī nav ne jausmas, jo nekur citur neesmu gājusi), bet ir ļoti forši un labi un lokācija centrāla

Atbildēt


VulpesVulpes

from: [info]vulpes_vulpes
date: Okt. 24., 2017 - 06:40 pm
#

Latvijas Jūras medicīnas centrā dr.Babuškins.

Atbildēt


*

from: [info]inese_tk
date: Okt. 24., 2017 - 06:46 pm
#

Māris Arājs, viņš kādreiz pieņēma ARSā, bet tagad viņam ir privātklīnika, uz to vēl neesmu bijusi. Bet ļoti foršs tāds

Atbildēt


pogagaa

from: [info]pogagaa
date: Okt. 24., 2017 - 11:59 pm
#

Es ar iesaku ARSu, drīzāk ne daktera, bet gan aparatūras dēļ.
Nesen aizgāju pie daktera, kas nosūtīja uz ultrasonogrāfiju, no kurienes atkal nosūtīja pie daktera, lai tulko bildi. Kopā katrā vizīte ap 35.
Arsā teju katrā kabinetā katram dakterim ir sonografijas mašīna, un, ja nu vajag, turpat summā visu pārbaudīs (ap 35, ja nemaldos)

Atbildēt


from: [info]uzpurne
date: Okt. 25., 2017 - 12:52 pm
#

Vienīgais, ko varu ieteikt ir - pie maksas ārstiem fancy privātklīnikās. Nebūs konveijers, nebūs pretīga attieksme, kas radusies no nebeidzamas komunikācijas ar degradētiem elementiņiem. Vispār smieklīgi, ka šajā situācijā bezmaz svarīgāk, lai ārsts nav dirsa, nevis, cik viņš ir bezbožno kompetents. Bet nevienam jau negribas noraut traumu.

Cenu ziņā - maz ir laikam 5 EUR (ja caur valsti un gribas gaidīt garā rindā), 15 EUR, ja caur valsti, bet bez rindas (?bija kaut kad šāds variants), 35 standarts maksas vizītei un tad var iet uz augšu vietās, kur, nez, kušetes no zelta vai kas nu tur vēl.

Labojiet, ja cenas neaktuālas.

Atbildēt


porcelāna lellīte

from: [info]neraate
date: Okt. 25., 2017 - 06:15 pm
#

poliklīnikās kas nav privātklīnikas maksas vizīte ir ap 20 eiro (20-25-28), USG ~ 30 eiro (28-35) tas ir tādās 'parastās poliklīnikās - MFD, Rīgas veselības centrs). diezgan daudzās 'krutajās' un auglības privāklīnikās vizīte ir ~ 60 eiro, analīzes, USg u.tml. jāpiemaksā atsevišķi, bet ja gribas iet uz privātklīniku un viss pa kruto un nosūta uz tādām analīzēm ko ņem medmāsa nevis gin, ir vērts aiziet uz tuvāko laboratorijas filiāli - nebūs tāda komforta, toties būs daaaudz lētāk

Atbildēt