porcelāna lellīte ([info]neraate) rakstīja [info]pa_leeto kopienā,
@ 2009-12-18 21:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
veterinārie pakalpojumi
Šeit info laikam nav bijusi, tādēļ padodu tālāk: Beinerta veterinārajā klīnikā (Ģertrūdes 101) līdz 31.12. īpašas cenas - kaķenes sterilizācija 19.99, runča kastrācija 9.99, čipēšana un Eiropas pase arī lēti, bet cenu tagad neatceros


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antireality
2009-12-19 21:02 (saite)
ja salīdzina dzīvnieku ar dzīvnieku , tad jāskatās kopīgais, citādi jau var nospriest , ka var sterilizēt/slepkavot arī amazones indiāņu ciltis , kam ar eiropiešiem ir tikai nedaudz vairāk kopīga nekā kaķiem. manuprāt šeit tomēr atslēgas jautājums ir pati dzīvība un tikai tad dzīves cikls , bet ieradumi ir otršķirīgi. gaļēšana tiešā veidā не причём, tas bija tikai kā ilustrācija par līdzīgu topiku ar līdzīgiem argumentiem , vnk mana nostāja cilvēka-dzīvnieka salīdzinājumā. pats gaļu neēdu, zivis arī, nu jau būs desmitais gads, bet nekādā gadijumā neesmu karojošais veģetārietis. kas grib lai ēd , bet lai saprot ko dara, tas savukārt, ir panākams caur to , ka katrs pats sev vismaz kādreiz sagādā gaļu , ja ne nomedī , tad nokauj pašrocīgi un sagatavo no a-z. tie kas to nevar, kam rauj uz augšu, lai neēd gaļu, citādi tas ir tā bezatbildīgi pašam savā priekšā. bet tas jau ir offtopiks, cita tēma, par to šeit nevajag, būs vēl 200 komentu..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]echoes
2009-12-19 21:14 (saite)
200 komentu nebūs, šis ir vakardienas ieraksts, reti kurš te skatīsies :) kas ir "karojošais veģetārietis"? :)

amazones indiānis nav vārtrūmes kaķis :)
galvenais, ko es gribēju teikt ir nevis tas, ka kaķu sterilizēšana būtu kaut kas baigi kruts un lielisks, bet ka - ja to nedara, tad vispār var aiziet mincīšu jūras bezpriģelā, kaut kā ir jāierobežo tas, kas mums te notiek. pārāk daudz nelaimīgu kaķīšu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antireality
2009-12-19 21:33 (saite)
protams , ja kautkas jāizvēlas starp 2 neforšām lietām , tad mazākajam kaitējumam jāņem virsroka. nogalināt nepavisam nevajag. piekrītu. vēl labāk būtu iemācīt kaķiem lietot prezervatīvus :)

karojošais veģetārietis ir tāds , kurš neatzīst gaļas patērēšanu nekādā gadijumā un nevienam , bez tam parasti uzskata , ka cilvēks nav tam piemērots, jo ir herbivors, kā arī aktīvi/agresīvi to visu propogandē, pie pirmās iespējas. man savukārt ir pinīgi skaidrs , ka cilvēks ir visēdājs un var izvēlēties ko un kā paterēt. starp citu , interesanti ir tas , ka pat bībelē , vecajā derībā, mozus 1.grāmatā ir noteikts , ko var ēst cilvēks un gaļas tur nav, savukārt pēc grēku plūdiem , tas tiek pārskatīts vēlreiz un tur jau figurē nosacijums , ka ir dots ēst dzīvniekus. un jūdiem ir raksturīgi , ka likumi bija/ir visai konkretizēti , bez [vai ar ļoti maz] vispārinājumiem, no tā var secināt , ka pirmsplūdu laikā veģetārisms bija ļoti izplatīts. bet tas nu tā , piemērs no tuvo austrumu pasaules kultūras pieminekļa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]echoes
2009-12-20 00:57 (saite)
ā, tad es laikam nekaroju, heh

bet nu jā, man jau ar` labāk patiktu, ja kaķi varētu priecāties tā, ka necieš citi(nākamās paaudzes) un paši(kaķenes) :) bet tas tuvākajā laikā diezinvai notiks, arlabunakti :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?