porcelāna lellīte ([info]neraate) rakstīja [info]pa_leeto kopienā,
@ 2009-12-18 21:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
veterinārie pakalpojumi
Šeit info laikam nav bijusi, tādēļ padodu tālāk: Beinerta veterinārajā klīnikā (Ģertrūdes 101) līdz 31.12. īpašas cenas - kaķenes sterilizācija 19.99, runča kastrācija 9.99, čipēšana un Eiropas pase arī lēti, bet cenu tagad neatceros


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antireality
2009-12-19 21:33 (saite)
protams , ja kautkas jāizvēlas starp 2 neforšām lietām , tad mazākajam kaitējumam jāņem virsroka. nogalināt nepavisam nevajag. piekrītu. vēl labāk būtu iemācīt kaķiem lietot prezervatīvus :)

karojošais veģetārietis ir tāds , kurš neatzīst gaļas patērēšanu nekādā gadijumā un nevienam , bez tam parasti uzskata , ka cilvēks nav tam piemērots, jo ir herbivors, kā arī aktīvi/agresīvi to visu propogandē, pie pirmās iespējas. man savukārt ir pinīgi skaidrs , ka cilvēks ir visēdājs un var izvēlēties ko un kā paterēt. starp citu , interesanti ir tas , ka pat bībelē , vecajā derībā, mozus 1.grāmatā ir noteikts , ko var ēst cilvēks un gaļas tur nav, savukārt pēc grēku plūdiem , tas tiek pārskatīts vēlreiz un tur jau figurē nosacijums , ka ir dots ēst dzīvniekus. un jūdiem ir raksturīgi , ka likumi bija/ir visai konkretizēti , bez [vai ar ļoti maz] vispārinājumiem, no tā var secināt , ka pirmsplūdu laikā veģetārisms bija ļoti izplatīts. bet tas nu tā , piemērs no tuvo austrumu pasaules kultūras pieminekļa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]echoes
2009-12-20 00:57 (saite)
ā, tad es laikam nekaroju, heh

bet nu jā, man jau ar` labāk patiktu, ja kaķi varētu priecāties tā, ka necieš citi(nākamās paaudzes) un paši(kaķenes) :) bet tas tuvākajā laikā diezinvai notiks, arlabunakti :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?