ieraksti iesaistītie iearhivētie par Iepriekšējais Iepriekšējais
Members
teja
[info]teja
Add to Memories
Tell A Friend
dvēsele ir pasažieris vai šoferis?
[info]kashadura
Add to Memories
Tell A Friend
Laiktelpa padusē
Pēdējo mēnesi dzīve pret mani ir tik laba, ka raudāt gribās no prieka.
Es varu būt.
honeybee
[info]honeybee
Add to Memories
Tell A Friend
Ieraugu, ka man ir uzdāvināts marcipāns
Pirmā doma neizsakāmi priecīgs "oooo marcipāns nevienam citam no tiem, kam es varētu gribēt iedot, negaršo marcipāns, cik jauki, man ir marcipāns"

Otrā doma: ???
klusais_okeans
[info]klusais_okeans
Add to Memories
Tell A Friend
domāju, kāpēc uz dažām izstādītēm nu ļoti negribas iet un skatīties, lai gan tematiski un profesionāli interesanti uzstādījumi un izpildījumi, un saprotu, ka pārlieku ārišķības sevis pašreprezentācijā man automātiski rada neuzticēšanos, tādā instinktīvā līmenī, kuram neko nevaru padarīt. Kas nav baigi labi, jo tie ir tikai aizspriedumi un arī pozerīši var darīt labas un dziļas lietas (protams, mākslai nav jābūt dziļai, man pašai trešs vienmēr būs mīļāks, bet aktīvs selfpromoušens virspusējību kaut kā reljefāk izceļ, vai ne).
laboratorija
[info]laboratorija
Add to Memories
Tell A Friend

Any sufficiently advanced stupidity is indistinguishable from malice.

shelly
[info]shelly
Add to Memories
Tell A Friend
Pasaules čempionātu daiļslidošanā skatos tik lēnām, ka tikai šodien uzzināju, ka Itālijas sportistu trenē krievu cilvēkēdāja Tutberidze.
Pats Daniels Grassls to nokomentējis, ka "sports nav politika" un "esmu pārliecināts, ka viņai ar Valijevas dopinga skandālu nav nekāda sakara".
Interneti, protams, uzsprāga spriedelējumos, vai viņš tiešam ir dumš vai tikai izliekas.
title or description
neraate
[info]neraate
Add to Memories
Tell A Friend
es te drusku pasitīšu sev uz pleca. šorīt izgulējos, pamāju vecākajam pa logu, ar sīkām iestādījām no kaimiņiem nākušu sukulentu (tādu kā plakanu alveju ar spicumiem lapu malās) kaimiņu atdotā kaktusu un ko zemītē, visu novācām (kāds, protams, paslīdēja uz otra cītīgi mazgātās grīdas), saticīgi izkasījāmies no mājām, pavisam drusciņ nokavējām vizītes sākumu, bet psiholoģei izdevās visu izdarīt, vēl vienu reizi vairs nevajag, dabūju ieteikumus, būs papīrs, mājās kko iekodām, izmazgāju iekrājušos dvieļu kravu, ar varītēm saģērbu sīkas bd teātrim, Drāma bija gan mājās gan visu ceļu uz bd ejot, aizskrēju uz baseinu pakaļ vecākajam, izkāru viņa baseina lietas, sagriezu bumbieru, uzbliezu atliktās sūtīšanas e-pastu, pasūtīju vienas zāles un kopā ar no rīta puses izspiesto zvanu un pierakstu pie ģ.ā., ar visu savu iekšējo aaaa-nevaru esmu varējusi to, kas 'obligāti', šo to no 'vēlams' un vēl trīs no pieciem ļoti vajadzīgajiem noskaidro-sazvani-pieraksti-precizē
begemots
[info]begemots
Add to Memories
Tell A Friend
if at first you succeed, then failure is just around the corner
Kad tu esi sev stāstījis, ka tāpat mosties ap 7iem, līdz ar to jābeidz šī augšnakšņošana, un beidzot gājis gulēt laicīgi, novārtījies gultā no 23iem līdz 02iem, un beidzot vari aizmigt ap 3iem.

kochka
[info]kochka
Add to Memories
Tell A Friend
Daļēji patiesa recepte, jo grāmatas var būt arī tendenciozas un politiskas
"A book a day keeps stupidity away".
neraate
[info]neraate
Add to Memories
Tell A Friend
ciba, vai tev ir kādi ieteikumi vai kategoriski neieteikumi Montessori nodarbībām un vai smilšu terapijai Rīgā?
profile
Piezīmes tulkošanas procesā
User: [info]iztulko
Name: Piezīmes tulkošanas procesā
arhīvs
Back Aprīlis 2023
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30