ieraksti iesaistītie iearhivētie par Iepriekšējais Iepriekšējais
Members
missalise
[info]missalise
Add to Memories
Tell A Friend
Nopirku sev ļoti ērtas Mary Jane stila kurpes - zīmols Fermani. Nopirku pat divus pārus, jo uz kājas bija ļoti ērtas un man ļoti reti mēdz būt tā, ka kādi apavi uz manas kājas nekur neberztu, negrauztu un netraucētu. Tagad apsveru, ka varbūt man jānopērk vēl arī mammai kāds pāris. Man absolūti nepiestāv sportiskais stils - ne apģērbi, ne apavi. Tāpēc es arī ceru, ka atgriezīsies mode, ka pie kleitām velk kurpes, nevis kedas. Vienīgais ražotāji varētu uztaisīt tās kurpes ērtas staigāšanai - tad būtu ideāli. Veikalā Gabi, ja nu kādam arī ir problēma atrast ērtas kurpes.
shelly
[info]shelly
Add to Memories
Tell A Friend
Par to, kā Maija svētkos es raku. Un izraku!
Ja pagājušo vasaru es sagaidīju, pazaudējot milzu maisu ar visām vasaras kleitām, tad šogad esmu pasējusi abus viengabala sporta peldkostīmus. Zaudējums, protams, ne tuvu nav tik liels, bet peldkostīmiem jūnijā bija paredzēta starptautiskā debija kādā Nīderlandes atrakciju parkā.
Un ja pērn pazudušo kleitu maisu es atradu tikai tad, kad vasara jau bija praktiski beigusies, abus peldkostīmus uzgāju divu dienu laikā - tikko kā biju ķērusies pie visu skapju otrreizējas visaptverošas pārrakņāšanas.
/ apmierināti ņurdu /
sramgni
[info]sramgni
Add to Memories
Tell A Friend
apbrīnojamais vakarlēpis 30
Vakarlēpis bija 1997. gada putns. Domāju, ka tam vajadzētu būt arī 2027. gada putnam.
sramgni
[info]sramgni
Add to Memories
Tell A Friend
terc
Tikai es rakstu cibā.
sramgni
[info]sramgni
Add to Memories
Tell A Friend
prr
Prices rising.
sramgni
[info]sramgni
Add to Memories
Tell A Friend
rumination
Rumination is related to worry.
sramgni
[info]sramgni
Add to Memories
Tell A Friend
apsveicu
Apsveicu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienā.
dienasgramata
[info]dienasgramata
Add to Memories
Tell A Friend
Smilšu skulptūru festivāls “Vieglas smiltis”
ulvs
[info]ulvs
Add to Memories
Tell A Friend
Paralēli objektīvajām patiesībām dzīvē man ļoti svarīgas arī ir ekstātiskās patiesībās.
dienasgramata
[info]dienasgramata
Add to Memories
Tell A Friend
Aizmirsu jums pastāstīt: pirms kāda laika redzēju sapnī tādu sabiedrības iekārtojumu, kurā ir trīs veidu vīrieši - alfa, beta un meta.
profile
Piezīmes tulkošanas procesā
User: [info]iztulko
Name: Piezīmes tulkošanas procesā
arhīvs
Back Aprīlis 2026
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
saites