ziediņš ([info]ziedinjsh) rakstīja [info]istaba kopienā,
@ 2007-06-21 13:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sveikas! Gribēju lūgt padomu garo matu īpašniecēm. Problēma ir sekojoša: pirms pāris dienām atklāju,ka manos garajos matos ir iemitinājušies "viesi". Protams, man bija šoks. Apsvēru visas iespējas kur es tos briesmonīšus varēju dabūt. Jautājums ir šāds: kā tikt no tiem kukaiņiem vaļā? Šampūnu speciālo jau izmēģināju, bet nekāda efekta. Nākamajā dienā kukaiņi jau atkal klāt. Ar speciālo ķemmi arī ķemmēju, bet nepalīdz. Ieteikumi? Esmu patiešām izmisusi. :(


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dzeina
2007-06-21 15:18 (saite)
Es atceros, ka agrā bērnībā [bize tolaik bija pāri pakaļai], arī drausmonīši sametās. Mamma sapūta pilnu galvu ar dihlofosu, uzsēja pāri celofāna maisiņu & kādu laiku noturēja - koda jau nu nežēlīgi, bet efekts bija.

(Atbildēt uz šo)


[info]magic_raddish
2007-06-21 15:20 (saite)
aizej pie daktera, man šķiet pie dermatologa - viņš apskatīs tavu galvas ādu un pateiks ko darīt!

(Atbildēt uz šo)


[info]shelly
2007-06-21 15:23 (saite)
Sensenos skolas gados, kad dabūju šo brīnumu no solabiedrenes, izmēģinājām veselu virkni līdzekļu. Efektīva bija petroleja, bet tās nu bija mokas, un smirdēja baisi. Labi darbojas arī brūkleņu zapte, lai cik jocīgi tas neizklausītos. Turklāt zapte nesmird un kož arī mazāk.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ziedinjsh
2007-06-21 15:27 (saite)
Bērnībā, cik nu mammai jautāju, man bija vienu reizi. Bet kur gan cilvēks otrajā gadu desmitā var dabūt tādus briesmoņus? Internetā arī lasīju, ka maziem bērniem tik, bet kā pieaugušajiem dabūt ārā. Trakums. Un tie šampūni laikam ir tikai naudas un laika izšķiešana.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]malfor
2007-06-21 16:45 (saite)
var tak dabūt itin mierīgi. nav pat obligāti svešas cepures jāliek galvā.
bet vispār uz parasto aptieku aizej

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]str
2007-06-21 16:04 (saite)
sabiedrisko transport5u nelieto un praktiski ne ar vienu nekontaktējies vai? neba jau ar matus bizē nēsā?

homeopātiskajā aptiekā aptiekā uzjautāt vajag

(Atbildēt uz šo)


[info]fermenta
2007-06-21 16:42 (saite)
Kad man bij iemetušies, tad ar ārstniecisko šampūnu dabūju ārā. Glavenais ir mazgāt pāris dienas, jo viņi jau pagūst atkal sašķilties.
Vispār toreiz pamanīt iznāca, jo iepriekšējā vakarā Nizoral pret blaugznām lietojusi biju un no rīta dažu labu beigtu atradu. (Necieš tie maitas ķīmiju.)

(Atbildēt uz šo)


[info]neraate
2007-06-23 00:02 (saite)
aptiekās ir tādi šķīdumi ko ieķemmē. nu, vismaz bērnībā bija

(Atbildēt uz šo)


[info]lennay
2007-06-28 12:29 (saite)
no beerniibas atceros, ka petroleja pret lopiem (kozh un smird gan shausmiigi, un izmazgaat gruuti), savukaart gniidaam vajag citu piegaajienu - man piestampaaja pilnu galvu ar dzeerveneem. ar gniidaam vispaar tiiraa sodiiba - taas araa var dabuut tikai ar izvilkshanu ar nagiem pa vienai, un garos, iipashi, tumshaakos matos spiid pa gabalu, un ja veel mati paaugushies..tad vai nu jaaluudz kaads miilsh cilveeks, lai velk taas gniidas aaraa, vai jaagriezh nost mati. shitie lopi ir tragjeedija un traumatiskas atminjas uz muuzhu no sirds juutu liidzi..

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?