psihs ([info]psihs) rakstīja [info]gribam_zinaat kopienā,
@ 2012-07-09 12:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kad kaut ko cep, kartupeļus, piemēram, sāli labāk ir bērt klāt beigās vai cepot?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]po
2012-07-09 16:49 (saite)
Man skolā ķīmiju - un praktiski pilnīgi visu - pasniedza absolūti garlaicigā veidā. Lai arī man riebjas visa tā mačo huiņa un komandas sporti, fizkultūra bija ciešamākais priekšmets, jo tur vismaz bija kaut cik kaut kā interesanta. Īsāk sakot, ķīmiju man skolā neiemācija necik, un neko daudz no tā nesaprotu. Diemžēl. Bet enīvei, nātrijs tak lai savienojas ar ko grib, baisākais takš tas hlors, kurš izkāpj no NaCl un sāk bosīt huiņas, ne? Trū ghetto ķīmija, yo.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]morraa
2012-07-09 16:59 (saite)
Ja tikai hlors nav taadaa koncentraacijaa, ka raapo pa griidu zaljos mutuljos, no taa nav ne vainas. Nu un jaa, saali karseet tomeer var - ja vinsh sadaliitos, tad karseets saaliits eediens vienkaarshi nebuutu saalsh un saalju atdaliishana ar tvaiceeshanu sildot nebuutu iespeejama.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ravejsledzejs
2012-07-09 19:36 (saite)
nu hloru jau tas natrijs nekur prom nedod - tā teikt esmu nogrābis un paturu, vai nu piešķiriet man citu sievu vai arī jams ar mani uz palikšanu. un kā jau zemāk komentārā norādīts, ja sāls sadalītos karsējot, tad ēdiens nebūtu sāļš ;o)

bet interese par to, ko māca, lielā daļā priekšmetu ir jāatrod pašam skolniekam. ne visur jāgaida pigori no skolotāja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?