veed_logs ([info]veed_logs) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2010-04-07 12:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sveika pusdzīvā kopiena! Ir jautājumiņš.

Vārdusakot, kā panākt to, lai kēksam masā ieliktie augļi rieksti, rozīnes u.t.t. nenoslīd uz apakšu, bet paliek visā masā vienmērīgi? It kā esot jāapviļā miltos. Tas palīdz? Reiz mēģināju, bet kaut kā nesanāca, tāpat noslīdēja.

Pie reizes - ko vēl var pielikt kēksam tradicionālo rozīņu un aprikožu vietā?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]inese_tk
2010-04-07 12:15 (saite)
jā, man arī noslīdēja ar visu viļāšanu. varbūt mēs par maz viļājam.
bet kēksam vēl var likt visuko - magones, gabaliņos sagrieztas konfektes (piemēram, Migle), marmelādi, sukādes, riekstus. vēl var variēt ar garšvielām - man baigi patīk kēksam piebērt pa tējkarotei ingvera pulvera, kardamona, kanēļa un mazliet muskatrieksta.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]veed_logs
2010-04-07 12:25 (saite)
tās marmelādes neizkūst un neizšķīst nejēgā? nepaliek tikai kaut kāds krāsains pleķis? kad izcepas tā vēl ir marmelāde vai jau kaut kas cits?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]inese_tk
2010-04-07 12:34 (saite)
nu, ja man tā godīgi jāsaka, es nekad neesmu speciāli pirkusi marmelādi likšanai keksā, tikai ja kaut kur kādā trauciņā kādu laiku nostāvējuši, apputējuši un sacietējuši gabaliņi gadījušies pa rokai - ja tādus negriež pārāk sīki, tad, nē, neizjūk. kā ir pie normāliem cilvēkiem nezinu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]courty
2010-04-07 12:41 (saite)
nē, ja lielos gabalos sagriež. un ir ļoti, ļoti garšīgi, iesaku!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]courty
2010-04-07 12:42 (saite)
ā, un lai nenoslīd, daru kā zemāk rakstīts- beru pa virsu un mazlietiņ iebakstu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?