veed_logs ([info]veed_logs) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2010-04-07 12:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sveika pusdzīvā kopiena! Ir jautājumiņš.

Vārdusakot, kā panākt to, lai kēksam masā ieliktie augļi rieksti, rozīnes u.t.t. nenoslīd uz apakšu, bet paliek visā masā vienmērīgi? It kā esot jāapviļā miltos. Tas palīdz? Reiz mēģināju, bet kaut kā nesanāca, tāpat noslīdēja.

Pie reizes - ko vēl var pielikt kēksam tradicionālo rozīņu un aprikožu vietā?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]inese_tk
2010-04-07 12:34 (saite)
nu, ja man tā godīgi jāsaka, es nekad neesmu speciāli pirkusi marmelādi likšanai keksā, tikai ja kaut kur kādā trauciņā kādu laiku nostāvējuši, apputējuši un sacietējuši gabaliņi gadījušies pa rokai - ja tādus negriež pārāk sīki, tad, nē, neizjūk. kā ir pie normāliem cilvēkiem nezinu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?