h2o roze ([info]udensroze) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2007-01-31 11:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

es ceru,ka reiz mana meistarība būs sasniegusi tādu līmeni,lai es šeit varētu ne tikai jautāt, bet arī stāstīt.

ideja sekojoša: veelos pasniegt majas gatavotas paarsteigumvakarinjas, bet taa kaa tajaa dienaa busju majaas tikai reizee ar vinju, bet vakarinjas gribeesies uzreiz,  tad doma ir, ka vareetu ieprieksejaa dienaa (jo vinjs tad nebus  majas) jau sataisiit galju un ielikt marineties (ir tacju tas receptes,kur obligati nepieciešams 24 stundas pirms cepsanas sagatavot visu un atstaat ievilkties). ja nu kaadam ir kaada ideja - priecaasjos.

isti arii nezinu ar kaadiem mekleejamajiem vardiem ko taadu mekleet ieks recepsju saitiem.

 

 



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kiskinja
2007-01-31 15:34 (saite)
Varbūt noderēs mana recepte: http://klab.lv/community/majsaimnieces/19234.html

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]udensroze
2007-01-31 15:49 (saite)
mammit miilja! izskatas ka tu buusi 3 sieviete,kas atstaas ziimogu manaa celjaa uz virtuves meistaru. tikai veel paaris jautaajumi,jo esmu piliigs iesaceejs:
- kur tos spaarninjus pirkt vispabaak? kaut kaadaa kekavas veikalaa?
- cik ilgi vinji jaacep?
- un ja nu man nav grila rezjima?
- panna jau jaaliek tikai vienaa kaartaa, ja? lai iegutu to krauksjkigo malinju?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kiskinja
2007-01-31 16:06 (saite)
1.Es parasti spārniņus pērku "savā" Rimi - Olympijā, bet protams, ka var pirkt arī Ķekavas broileru veikalā, tas kā Tev pašai ērtāk un tuvāk. Galvenais, lai tie ir svaigi.
2.,3.Cepšana ilgst apmēram 1,5-2h - atkarīgs no tā, cik lieli ir spārniņi un cik ļoti izcepušies tie garšo, mēs esam iecienījuši tādus kārtīgi ceptus ar kraukšķīgu ādiņu. Parasti cepu ~180 grādos un kad gaļa gatava, tad uz 10-15 minūtēm 200 grādos. Tev ir mikroviļņu krāsns vai parastā? Esam cepuši arī mikroviļņos uz konvekcijas režīmu, tas pats vien sanāk.
4.Pannu var klāt ar foliju vai cepampapīru, pēc izvēles, var vispār likt tikai ietaukotā pannā. Es parasti lieku foliju kādas 3 kārtas, lai pannu nenosmērētu un tik un tā sanāk kraukšķīgi:)
Veiksmi darbā!:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]udensroze
2007-01-31 16:09 (saite)
man ir PSRSlaika cepeskraasns.. kurai graadus arii nemaz taa reguleet nemaku, bet gan jau.. 2 stundas..joptvai..tad jau jaadomaa ko starterii apeest, savaadaak nomirs nepagarsojis spaarninjus:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kiskinja
2007-01-31 16:17 (saite)
Nu jā, laiciņš paies, vari tikmēr cienāt vīrieti ar uzkodām, kuras esmu aprakstījusi norādītajā receptē. Vēl jau variants, ja gribās uzreiz ēst, tad vari cūkgaļas karbonādes iepriekšējā dienā sagriezt, saklapēt, samarinēt ar sāli+pipariem, atstāt uz nakti un nākamajā dienā atliks tikai apviļāt miltos un olā un pēc 10 minūtēm gaļa sacepta gatava:) Šitas variants būs fiksāks. Arī kartupeļus var samizot iepriekšējā vakarā un ūdenī atstāt uz nakti, nākamajā dienā uzvārīt:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?