1.Es parasti spārniņus pērku "savā" Rimi - Olympijā, bet protams, ka var pirkt arī Ķekavas broileru veikalā, tas kā Tev pašai ērtāk un tuvāk. Galvenais, lai tie ir svaigi.
2.,3.Cepšana ilgst apmēram 1,5-2h - atkarīgs no tā, cik lieli ir spārniņi un cik ļoti izcepušies tie garšo, mēs esam iecienījuši tādus kārtīgi ceptus ar kraukšķīgu ādiņu. Parasti cepu ~180 grādos un kad gaļa gatava, tad uz 10-15 minūtēm 200 grādos. Tev ir mikroviļņu krāsns vai parastā? Esam cepuši arī mikroviļņos uz konvekcijas režīmu, tas pats vien sanāk.
4.Pannu var klāt ar foliju vai cepampapīru, pēc izvēles, var vispār likt tikai ietaukotā pannā. Es parasti lieku foliju kādas 3 kārtas, lai pannu nenosmērētu un tik un tā sanāk kraukšķīgi:)
Veiksmi darbā!:)
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: