h2o roze ([info]udensroze) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2007-01-31 11:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

es ceru,ka reiz mana meistarība būs sasniegusi tādu līmeni,lai es šeit varētu ne tikai jautāt, bet arī stāstīt.

ideja sekojoša: veelos pasniegt majas gatavotas paarsteigumvakarinjas, bet taa kaa tajaa dienaa busju majaas tikai reizee ar vinju, bet vakarinjas gribeesies uzreiz,  tad doma ir, ka vareetu ieprieksejaa dienaa (jo vinjs tad nebus  majas) jau sataisiit galju un ielikt marineties (ir tacju tas receptes,kur obligati nepieciešams 24 stundas pirms cepsanas sagatavot visu un atstaat ievilkties). ja nu kaadam ir kaada ideja - priecaasjos.

isti arii nezinu ar kaadiem mekleejamajiem vardiem ko taadu mekleet ieks recepsju saitiem.

 

 



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]udensroze
2007-01-31 16:09 (saite)
man ir PSRSlaika cepeskraasns.. kurai graadus arii nemaz taa reguleet nemaku, bet gan jau.. 2 stundas..joptvai..tad jau jaadomaa ko starterii apeest, savaadaak nomirs nepagarsojis spaarninjus:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kiskinja
2007-01-31 16:17 (saite)
Nu jā, laiciņš paies, vari tikmēr cienāt vīrieti ar uzkodām, kuras esmu aprakstījusi norādītajā receptē. Vēl jau variants, ja gribās uzreiz ēst, tad vari cūkgaļas karbonādes iepriekšējā dienā sagriezt, saklapēt, samarinēt ar sāli+pipariem, atstāt uz nakti un nākamajā dienā atliks tikai apviļāt miltos un olā un pēc 10 minūtēm gaļa sacepta gatava:) Šitas variants būs fiksāks. Arī kartupeļus var samizot iepriekšējā vakarā un ūdenī atstāt uz nakti, nākamajā dienā uzvārīt:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?