tipa75 ([info]tipa75) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2010-08-23 16:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tomātu sula no tomātu pastas - kādas proporcijas?
Labdien. Savu pamatsāpi esmu jau ierakstījusi virsrakstā. Padalieties, lūdzu, pieredzē, kādas ir proporcijas? Uz visām sulām veikalā izlasīju, ka tās ir gatavotas no tomātu pastas, tad nu nolēmu nemaksāt par ūdeni un pirkt pliku pastu. Jautājums nr.2 - daudz daudz daudz burkānu. Kādi varētu būt veidi, kā iekonservēt ziemai? Seksu, tpu, saldētavu nepiedāvāt. Tajā ir rezervēta vieta citiem labumiem.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

Burkaanu zupa
[info]ld
2010-08-23 21:04 (saite)
Galvenaa sastaavdalja - burkaani (parasti 1kg).

klaat -
kartupelji, galja ar taukuminju, siipoli, garshvielas, peetersiilji, vistas buljons.

burkaanu un kartupelju attieciibas orgjinaalaa 2:1, bet var arii 1:1.
galja aptuveni tikpat daudz cik kartupelji.
ka jau vienmeer - visu sagriezh, samet katlaa un vaara 20 minuutes. kaa parasti, ja galja svaiga, tad novaara ieprieksh, ja savukaart kuupinaatas ribinjas (ar taam burkaanu zupa garsho visvislabaak) pagadiijushaas, tad met buljonaa kopaa ar daarzenjiem.

variaacijas var taisiit (katru atsevishkji) ar kokospienu vai apelsiiniem vai ingveru (man garsho taa vislabaak un var kopaa ar paaris karoteem apelsiinu sulas kombineet), kaa arii ar tomaatiem un /vai to sulu.

parasti atstaaj kaa ir. ja nav galjas tad var arii sapljurinaat, lai sanaak biezzupa.

izskataas aptuveni shaadi:





(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Burkaanu zupa
[info]ld
2010-08-23 21:26 (saite)
ar zaljajaam pupu paakstiim:

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?