kosmonavtovich ([info]kosmonavtovich) rakstīja [info]futbol_hokej kopienā,
@ 2006-07-11 00:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nav īsti prieka pēc šī čempionāta. kaut kas nelāgs darās ar futbolu. šī ir diezgan raksturojoša rindkopa.

В какой-то момент я поймал себя на циничном ощущении, что удаление Зидана - единственный эпизод, который придает этому матчу оттенок величия. Об этой красной карточке будут помнить всегда. А об игре - быстро забудут. В том и заключается страшный смысл финала-2006, что в разгар официально декларируемой ФИФА борьбы за fair play мы увидели иллюстрацию того, что в современном футболе ради победы все средства хороши. "Нырок" Малуда - получите пенальти и первый гол. Незаметный захват Матерацци плеча Виейра - будьте любезны, гол ответный. Грубость в итальянской штрафной Дзамбротты против того же Малуда - пенальти нет. Словесная провокация Матерацци - и, как венец, "удар быка" в исполнении Зидана. Каждый из ключевых эпизодов финала был пропитан бесчестием и стремлением к выигрышу любой ценой.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]martcore
2006-07-11 00:52 (saite)
Nu, pietiek čuvakiem nest hujņu. Materaci pazaudēja Maludu, pēc tam pats aiznesās pakaļ, naturāli nopļāva. Pendele 100 procenti.

Незаметный захват Матерацци плеча Виейра - будьте любезны, гол ответный
----------------------------------------
kaut ko tādu var uzrakstīt tikai cilvēks, kas futbolu skatās divreiz gadā un neseko līdzi tam, kas notiek pie stūra izpildes soda laukumā.

dzambrota nepārkāpa noteikumus. paskataties kaut vai pašu francūžu reakciju pie momenta, kad pendeli iedeva un kad pendeli neiedeva

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dunduks
2006-07-11 08:25 (saite)
ja penaalis varbuut bija, kaut gan pa teevee izskatiijaas, ka nepieskaaraas, tad uz pleca token atbalstiijaas ar roku un liidziigas epizodes meedz trakteet dazhaadi, tad penaalis 2. puslaikaa bija 100% un tas ka FRA neprotesteeja nav raadiitaajs, ITA aizsargs iebrauca kaajaas neskarot bumbu, sheit pat nav par ko diskuteet.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2006-07-11 15:38 (saite)
"tas ka FRA neprotesteeja nav raadiitaajs"
----------------------------
nu kā tas nav rādītājs? ja neprotestē aizsargi, kas atradās notikuma vietai vistuvāk, kā tas nav rādītājs?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dunduks
2006-07-12 10:39 (saite)
citreiz neprotestee, kad tiesnesis izdomaa, biezhi protestee, kad bija, nu nevar tikai peec speeleetaaju reakcijas peteikt bija vai nebija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zathura
2006-07-11 10:57 (saite)
Vispār ar to futbolu ir kā ir. Nerunājot par pašu finālu, man jau kaut kad grupu fāzē vienu brīdi sāka likties, ka pēc šī PČ es LIELO futeni vairs neskatīšos (kas, protams, bija nedaudz pār strīpu, bet tuvu tam), jo...
pie pārdomām mani noveda viena no Argentīnas spēlēm, kurā kārtējo reizi varēja atskatīties futbola aktiermākslas labākos piemērus un tam visam pa vidu, katras 15 minūtes tiek parādīts tribīnēs esošais ("leģenda") narkomāns, kas pat savus bērnus neatpazīst (aha, Maradona). Protams, ka mana attieksme pret keksu iespējams ir nedaudz pārspīlēta (tā pat kā pret smēķēšanu un alkohola patērēšanu in general), bet šā vai tā man neliekas, ka šāda visai pretrunīga persona ir tas, ka ir tik ļoti jāakcentē sporta pārraides laikā.

Protams, tam klāt nāk visas tās melnās lietas, ko tiesneši neredz (redz aktiermākslu, bet neredz visus mazos spērienus un sitienus pretiniekam), kā arī jau bēdīgi slaveno Materazzi provokāciju. Es neticu, ka Zidāns izdarītu ko tādu kaut kāda sīkuma dēļ un futbols augstākā līmenī ir arvien pretīgāks un pretīgāks :((

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]starro
2006-07-11 11:19 (saite)
Slokas stadions tevi jau gaida. 17. kārta. 22.jūlijs (sestdiena) 18.00 Jūrmala - Ventspils. Tur jābūt īstajam, dabiskajam, nesamaitātajam, nekomercializētajam. Tādam, par ko mēs to mīlam. Tāds, kas mums vajadzīgs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2006-07-11 13:20 (saite)
nea, īstais ir tepat pagalmā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?