23 January 2011 @ 02:25 pm
Brīnums mūsu pašu debesīs. :)  


Noķerts Imantā, sīkāk skat. rakstu. Klasiskā forma, tumšā josla kupola augšdaļā. Stipri atgādina jūs-jau-zināt-ko.
 
 
( Post a new comment )
fuckyuu[info]fuckyuu on January 25th, 2011 - 12:35 am
Vispār jau nekā atšķirīga no miljoniem citu stāstu, tikai noticis LV.
(Reply) (Thread) (Link)
almighty_j[info]almighty_j on January 25th, 2011 - 12:20 pm
Ok. Tagad es mazlietiņ atraušos no sava racionālisma apvāršņiem un pavēršos zvaigznēs. Here's what I think:

1)Bilde ir īsta. Nav ne feiks, ne fotošops.
2)Kuģis ir tā paša modeļa/sērijas, kādus izmanto Pleijādieši (balstoties uz Billija Meijera un citu dotajiem aprakstiem, vecajām filmiņu bildēm) un, cik noprotams, tie mazulīši ir teju bezapkopes un tiek lietoti gadu simtiem, ja ne tūkstošiem (mašīnas dzīves cikls).
3)Kuģis viennozīmīgi atrodas Lidostas "Rīga" radaru ķeramības zonā un ir materializējies (saskatāms redzamajā spektrā, līdz ar to radaru frekvencēm, kas ir zem šī spektra, ir jāspēj mazulīti ieraudzīt.)

Tā, ka lidostas kontroles centrs šo brīnumu nevarēja neredzēt. Tas, kas mani interesē, ir - ko Viņi↑ šeit dara un kāds ir pašas lidostas rīcības protokols šādos gadījumos.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
morphine[info]morphine on January 25th, 2011 - 02:00 pm
Kā Tu vari būt drošs, ka bilde tiešām ir īsta?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
almighty_j[info]almighty_j on January 25th, 2011 - 04:23 pm
Dažs labs minēja, ka jāskatās bildes exif dati, kas būtu ultimatīvs pierādījums. Bet bildēts, izskatās, ar telefona kameru. Fotošopā izdarīt var zilus brīnumus, protams, bet to patiesībā māk retais. Šajā konkrētajā uzņēmumā man patīk gan pikseļu skaits, kas sakrīt fonam un objektam, gan pārējās bildes, kurās ir viens un tas pats konsistentais fona tonis.
Protams, īstie pierādījumi ir tiem, kas skatījās radaros.

Ā, un vēl.

4)Ja es sēdētu pie tā brīnuma vadības interfeisa, es lidojuma trajektorijas, augstumu un ātrumu izvēlētos akurāt tā, lai uz radaru ekrāniem izskatītos pēc parastas lidmašīnas. :) Nothing fancy here, folks..
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
morphine[info]morphine on January 25th, 2011 - 05:16 pm
:)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
almighty_j[info]almighty_j on January 25th, 2011 - 05:28 pm
A ko Tu pati domā?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
morphine[info]morphine on January 25th, 2011 - 11:34 pm
I want to believe ;)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
almighty_j[info]almighty_j on January 25th, 2011 - 11:41 pm
:D :) ;)
(Reply) (Parent) (Link)
fuckyuu[info]fuckyuu on January 25th, 2011 - 10:46 pm
Fair enough, tagad mana kārta:

1)Bilde ir īsta.
2)Bilde ir īsta :) tas apmēram ir viss, kas par šo notikumu ir skaidri zināms. Godīgi sakot, man nav nekādu priekšstatu par VISU pārējo.

Kas ir viss pārējais? Lūk kas:
-)Latvijas gaisa telpa jau 7 gadus ir iekļauta vienotā NATO gaisa telpas aizsardzības tīklā, radars Igaunijā ķer pusi Krievijas [neliels pārspīlējums]. Kā pie velna tāda novērošanas sistēma varēja nepamanīt objektu, kurš tā vienkārši lidinās virs Rīgas ar aci izsekojamā ātrumā? Un, ja tādu pamanīja, ir taču iepriekš izstrādāti protokoli, kam būtu jāpaceļas no Šauļu lidlauka un jāveic pārtveršana [jā, F-15, es tagad virtuāli skatos uz jums]. Kamdēļ tā nenotika? Tas laikam noved pie nākamā punkta.

-)Man nav ne mazāko šaubu par to, ka krutākās mums zināmās militārās tehnoloģijas ir izstrādātas vairākas desmitgades atpakaļ. Tāpat man nav ne mazāko šaubu par to, ka tehnoloģijas, kas militārām vajadzībām tika izstrādātas aizvakar, liktu manam žoklim atkrist līdz grīdai [tavam arī, sc].

-)Ir jābūt absolūti ziņas nelasošam, lai nesecinātu, ka šobrīd pasaulē "kaut kas notiek". Jā, to visu var izskaidrot kā vienkārši sagadīšanos [mirst putni, dzīvnieki, izvirst gadsimtiem klusējuši vulkāni, laika apstākļi ir pakaļā, mistisks džeks no Austrālijas masveidā publicē slepenus doķus un vēl ir dzīvs, uzrodas jocīgas epidēmijas, naftas urbumu neveiksmes, ekonomikā valda hajs un šķietami nevainojams ekipējums masveidā sāk gļukot]. No otras puses, tas viss var nozīmēt savstarpēju "insaideru" rīvēšanos par to, kad, kā un vai pastāstīt visiem par ārpuszemes dzīvību. Vai ar šo sarežģīto un mokošo procesu kaut kā ir saistīts diskveida objekts virs Imantas? Es nezinu. Vai vīrs, kurš šo info iesūtīja, patiesi ir parasts meitiņas brokastu gatavotājs ar mobīlo telefonu pa ķērienam un disks tur gadījās nejauši? Es nezinu. Vai šis incidents ir panācis iecerēto? Es nezinu.

Sc, nez, vai disks varētu būt eee.. kā lai to pasaka? Organisks? Respektīvi, veidots no kautkādiem poli - ogļūdeņražiem? Tas būtu tīri ērts veids izsprukšanai no radariem.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
almighty_j[info]almighty_j on January 25th, 2011 - 11:16 pm
[Ehh, pilnīgi prieks lasīt šādas diskusijas. :)]

Tātad, bliežam.

Redz, piemēram, Ferrari ir specene. V-8 motors, 0-100km/h 3.4s, maksimālais ātrums 325km/h, elektroniski ierobežots.
Ko mēs zinām par šī lidaparāta parametriem? Faktiski - neko. Izņemot varbūt vienīgi pieņēmumu, ka šķīvis spējīgs lidot starpplanētu (starpzvaigžņu?) telpā, neizmanto raķešdzinējus/reaktīvos dzinējus un līdz ar to arī Ņūtona fiziku ne.
Secinājums, kuru es izdarītu - pa šiem 60 or smtng gadiem gaisa spēki jau sen kā iemācījušies nereaģēt uz šādiem gadījumiem. Atceries kaut vai, cik lēna bijusi Šauļos izvietoto iznīcinātāju reakcija tajos gadījumos, kad kāda lidmašīna no Krievijas gaisa telpas šķērsojusi mūsējo. Birokrātiskas procedūras pa starpu ir gana.
Pieņemot, ka tas nav arī drone vai kā citādi autopilota vadīts kuģis, tā stūrmaņi pa šiem gadiem būs uzkrājuši zvērīgu pieredzi un gluži vienkārši zina, ko dara. Kad kāds tāds 'brīnums' nosēdīsies zirgu ganībās pretim manai mājai un es varēšu pieiet un apjautāties, kas īsti 'lācītim vēderā', tad tā būs pavisam cita runa. Bet es lieku galvu ķīlā, ka, lai kas arī un pēc kādiem principiem nedarbinātu tos lidaparātus, par to tvarstīšanu ar parastām ļočenēm vai kaut kādiem raķešveidīgiem štruntiem ir jāaizmirst. Tikpat labi vari mēģināt ar airi noairēt no debesīm Boeing'u.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
fuckyuu[info]fuckyuu on January 30th, 2011 - 07:32 pm
Vai arī tādas lietiņas vajāšana skaidrā dienas laikā būtu mazliet.... aizdomīga. Var jau būt, ka f-15 kaut kur virs pierīgas purviem lidinājās, atkļūt līdz Imantai tad ir pusminūtes jautājums.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
almighty_j[info]almighty_j on January 30th, 2011 - 09:05 pm
two things
Vajāšana, saki... ;) hmm... zin', kā nu kuram... ;) Man tas būtu awesome šovs! Ja vēl kāds paspētu salūkāt kōlu un popkornu.. :D

Ā, un otrs, jau daudz nopietnāks points. Man ir gadījies būt tuvumā, kad NATO iznīcinātāju pāris lido gar lidostas teritoriju - to ir neiespējami nedzirdēt un tikpat neiespējami ar kaut ko sajaukt. :)
(Reply) (Parent) (Link)
[info]huinja on January 28th, 2011 - 01:05 pm
+1, visdrīzāk tas ir amerikāņu šķīvītis.

Un nafig kādam būtu obligāti jāpamana kaut ko? Skaidrs, ka Rīgas lidostas figņas to pamanīja, bet vai tu tiešām domā, ka tur kādam ļauts celt traci tagad kad LV ir Amerikas "paspārnē"?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
fuckyuu[info]fuckyuu on January 30th, 2011 - 07:33 pm
Kāda saistība starp "neļaušanu" un paspārni?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]huinja on January 30th, 2011 - 07:34 pm
Kas nav skaidrs? LV lec pēc ASV stabulītes.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
fuckyuu[info]fuckyuu on January 30th, 2011 - 08:21 pm
Labi, es izvērsīšu jautājumu - kamdēļ Tu domā, ka spēcīgās ASV interses mūsu valstī un tām pakārtotās darbības un pasākumi sevī ietver aizliegumu tvarstīt mūsu debesīs jocīgus, metāliskus diskus?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
almighty_j[info]almighty_j on January 30th, 2011 - 09:06 pm
+1 par šito pretjautājumu.. ;)
(Reply) (Parent) (Link)
sickboy[info]sickboy on January 26th, 2011 - 06:04 pm
Pat, ja tie ir plejadiaanji, tie ir plejadiaanji no Galactic Federation Of Light, kas saskanjaa ar George Kavassilas ir false light, kur augshgalaa ir Orion nordics, kas ceelushies no reptilians. Vinjsh vienaaintervijaa teica, ka kaut kaadaa 2003. satika savu galaktisko gjimeni - siriusieshus vai plejadiaanjus un vinji vinjam teica, ka tagad vairs te nebrauks taa kaa false light are coming in (Galactic Federation Of Light) un ir iespeejams, ka vinji uzbruktu. Ieksh Galactic Federation Of Light ir tuukstoshiem zvaigzhnju naacijas, iespeejams, arii plejadiaanji. Plejadiaanji ir daudz un visaadi. Ir ljani plejadiaanji un ir arii labi reptiliaanji.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
almighty_j[info]almighty_j on January 26th, 2011 - 06:29 pm
Nu, kas to lai zina, varbūt jā, varbūt nē. Tas, kas mani interesē šajā gadījumā, ir tehnoloģija. Proti, kas tas par lidaparātu ir svarīgāks jautājums par to, kuri 'labie' vai 'sliktie' to pilotē. Pleijadiāņi tika pieminēti tikai tāpēc, ka šī kuģa dizains folklorā ir nesaraujami saistīts ar viņiem un kalpo kā identifikācija, līdzīgi 4 apļiem, kuri mums automātiski asociētos ar Audi, piemēram.

:)
(Reply) (Parent) (Link)
katodstars[info]katodstars on June 25th, 2012 - 10:43 am
Nāksies gan apbēdināt - lūk, laba analīze kā dēļ tas viss ir kārtējais fake.
http://www.necton.lv/component/content/article/12-news/272-ufo-activity-23012011riga.html
(Reply) (Parent) (Link)
[info]suic on January 29th, 2011 - 01:24 am
Nu, parasts attēls.
(Reply) (Link)