fuckyuu ([info]fuckyuu) wrote in [info]conspiracies on January 25th, 2011 at 10:46 pm
Fair enough, tagad mana kārta:

1)Bilde ir īsta.
2)Bilde ir īsta :) tas apmēram ir viss, kas par šo notikumu ir skaidri zināms. Godīgi sakot, man nav nekādu priekšstatu par VISU pārējo.

Kas ir viss pārējais? Lūk kas:
-)Latvijas gaisa telpa jau 7 gadus ir iekļauta vienotā NATO gaisa telpas aizsardzības tīklā, radars Igaunijā ķer pusi Krievijas [neliels pārspīlējums]. Kā pie velna tāda novērošanas sistēma varēja nepamanīt objektu, kurš tā vienkārši lidinās virs Rīgas ar aci izsekojamā ātrumā? Un, ja tādu pamanīja, ir taču iepriekš izstrādāti protokoli, kam būtu jāpaceļas no Šauļu lidlauka un jāveic pārtveršana [jā, F-15, es tagad virtuāli skatos uz jums]. Kamdēļ tā nenotika? Tas laikam noved pie nākamā punkta.

-)Man nav ne mazāko šaubu par to, ka krutākās mums zināmās militārās tehnoloģijas ir izstrādātas vairākas desmitgades atpakaļ. Tāpat man nav ne mazāko šaubu par to, ka tehnoloģijas, kas militārām vajadzībām tika izstrādātas aizvakar, liktu manam žoklim atkrist līdz grīdai [tavam arī, sc].

-)Ir jābūt absolūti ziņas nelasošam, lai nesecinātu, ka šobrīd pasaulē "kaut kas notiek". Jā, to visu var izskaidrot kā vienkārši sagadīšanos [mirst putni, dzīvnieki, izvirst gadsimtiem klusējuši vulkāni, laika apstākļi ir pakaļā, mistisks džeks no Austrālijas masveidā publicē slepenus doķus un vēl ir dzīvs, uzrodas jocīgas epidēmijas, naftas urbumu neveiksmes, ekonomikā valda hajs un šķietami nevainojams ekipējums masveidā sāk gļukot]. No otras puses, tas viss var nozīmēt savstarpēju "insaideru" rīvēšanos par to, kad, kā un vai pastāstīt visiem par ārpuszemes dzīvību. Vai ar šo sarežģīto un mokošo procesu kaut kā ir saistīts diskveida objekts virs Imantas? Es nezinu. Vai vīrs, kurš šo info iesūtīja, patiesi ir parasts meitiņas brokastu gatavotājs ar mobīlo telefonu pa ķērienam un disks tur gadījās nejauši? Es nezinu. Vai šis incidents ir panācis iecerēto? Es nezinu.

Sc, nez, vai disks varētu būt eee.. kā lai to pasaka? Organisks? Respektīvi, veidots no kautkādiem poli - ogļūdeņražiem? Tas būtu tīri ērts veids izsprukšanai no radariem.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.