Un pēc tā viņi man mēģina iegalvot, ka pieprasījums nosaka piedāvājumu?
Mon, Jun. 29th, 2009, 04:03 pmUn pēc tā viņi man mēģina iegalvot, ka pieprasījums nosaka piedāvājumu? Mon, Jun. 29th, 2009, 04:13 pm
a)ņem dakšu un nazi; b)nogriež gabalu; c)iebāž mutē, sakošļā un norij. Labticīgi pieņemu, ka pirms, pa vidu un pēc procesa ir darāms vēl kaut kas svarīgs. Kas? Mon, Jun. 29th, 2009, 04:17 pm
Mon, Jun. 29th, 2009, 04:19 pm
Mon, Jun. 29th, 2009, 04:25 pm
""Kad tu ej iekšā tajā restorānā, viens no skatlogiem ir ledusskapis. Un ledusskapī stāv gaļas gabali, kurus tu vari redzēt no ielas. Ja kāds latvietis tur ietu garām, domātu — ui, tā ir veca gaļa. Tā krāsa un "vate", kas tai pieaugusi! Bet tā ir tikai ārpuse. Kad dabū to mizu nost, tas ir kā banāns: griez un ēd!" -- bet baigi veselam tam dzīvniekam ir jābūt, lai jēlu gaļu šitā varētu ēst. bet ēst, protams, var. Mon, Jun. 29th, 2009, 04:28 pm
Mon, Jun. 29th, 2009, 04:28 pm
Tas gan nav par steiku tēmu, bet nekavējoši atcerējos un aizsapņojos par. Mon, Jun. 29th, 2009, 04:43 pm
A ja nopietni: No liellopa filejas iznāk tik 5-6 normāli steiki (klasiskajā nozīmē)un jāmaksā šiem būtu ap 25-30 Ls/porcijā, bet tas ko mums mēģina iesmērēt šeit ir kārtējā pornogrāfija uz kulinarijas tēmu... Mon, Jun. 29th, 2009, 06:53 pm
pagaidīšu, kamēr Rīgu sasniegs knedlīku un aknu desas kults. Apriebies skatīties uz mentalitātei svešajām steika un sušī ēstuvēm. Un nav jāizliekas, ka patīk ēst pusjēlu gaļu vai ka tiešām jūti vīnā riekstu-vaniļas mērces toņus vai ko tamlīdzīgu. Mon, Jun. 29th, 2009, 10:25 pm
Wed, Jul. 1st, 2009, 11:11 am
|
|