ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2011-08-09 13:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par sienāzi
Pīlādzis, Zvērā, Trincstoka, Giv and Get vai pat Sienāzis, nav būtiski kā tās visas tārbiņu balles sauc, bet apskatoties bildes internetos, man top skaidrs, ka deģenerētākas uzpariktes atrast būtu pagrūti. Piedodiet, bet pat tad, kad es biju mērķagrupas vecumā, man vienmēr bija svarīgi nekļūt par „ground zero”, kā arī man nebija naudas, lai aizbrauktu tālāk par Jūrmalas „Nakts pilsoņi” diseni un nopirkt ko vairāk par liķieri Moka, vīnu Mīkla vai šņabi Rigalia. Visus mazos ballētājus tādu festivālu laikā varētu saķert vienuviet, salikt būros un uz ceļubūvi prom.

Par festivāliem turpinot. Nav jau tā, ka man tādas open-air ballītes nepatiktos. Un te vienu dienu aizdomājos, kāda būtu tā ideālā open air ballīte ar telšu pilsētiņu n stuff. Uz vecās Talsu šosejas ir viesunams „Copes” (?) ar nelielu pieguļošo teritoriju kur ir futbola laukums , ugunskura vieta un tā. Nu uz cilvēkiem 500, varbūt vairāk. Nedaudz tālāk, virzienā uz Jūrmalu ir liktenīgais tiltiņš, kur nu jau sāk pulcēties Viktora pielūdzēji.

Nu lūk, nav obligāti tas konkrētais „Copes” pleķis, bet 15. augusta ietvaros varētu uztaisīt tādu mini festivālu „Квартирник”, kur tieši ar akustisku koncertu varētu uzstāties Makarevičs, Grebeņščikovs un citi „vecie”. Cenai nebūtu nozīmes, vismaz man.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mako
2011-08-09 14:20 (saite)
Šitiem vecajiem open air ar nakts tusovku varētu nelikties pieņemami.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2011-08-09 14:37 (saite)
pirms dažiem gadiem klīda baumas par bg benefici miķeļtornī )

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zin
2011-08-09 17:21 (saite)
aha. un pie viena izdomā, kā tādos face controli lai izveido, savādāk viss zvērudārzs atvilksies un tusiņu izbojās

(Atbildēt uz šo)


[info]santa_be
2011-08-09 17:23 (saite)
tiešām briesmīgi, jo tā jau ka liela daļa, vai pat lielākā daļa no publikas šādus pasākumus izvēlēs apmeklēt par savu, ne jau tavu naudu.
ārprāts, labi pavadījāt laiku, tērējot savu darbā nopelnīto naudu- pidari uz ceļu būvi prom!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?