Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2005-09-27 01:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
http://klab.lv/users/a_perkons/44438.html?view=97686#t97686
[info]scooby_snack - tā jums tāda kā kliķe?! :))
jo tu jau nu noteikti neko nevari zināt labāk kaut vai par sekretārītes darbabiedreni, bet refleksē ne pa jokam:
"viņš ir nervozs un ātri aizkaitināms. jā, vēl pasaki, ka viņš to nav nopelnījis. vienkārši citi ir gatavi to darīt, bet citi labāk žēlojas par maitām zagļiem. un nav brīnums, ka viņš to labāko grib dot savai meitai, jo pašam nav bijis nekā!"
bez tam, tas, ka fātera sasniegtā bagātība nekādi neattiecas uz bērnu: kāpēc tad viens bērns iet franču licejā, a cits kaut kādā 99.videnē?! jau tur sākas. un neviens jau arī nevaino, vnk pažēlojas par dzīvi :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]austrinjsh
2005-09-27 01:39 (saite)
piekrītu.
man arī šķiet, ka scoobija pārspīlē.

(Atbildēt uz šo)


[info]lennay
2005-09-27 07:28 (saite)
atceros kaa Gruutups vienreiz Shipkeevicam zheelojaas pa radio: Latvijaa tagad taada tendence paraadiijusies, ka cilveeki neciena bagaatos. briesmiigi satriekts izklausiijaas. un nonjurraaja: nauda ir jaamiil. un jaaciena tos, kuriem taa ir. (tagad vinja alkatiiba ir sasniegusi tik kosmiskus apmeerus, ka vinsh metis pie malas peedeejaas profesionaalaas eetikas paliekas - elementaari apkraapis ljoti bagaatu klientu, kas vinjam pashsaprotami uzticeejaas kaa savam speciaalistam, tiesaajas ar koleegjiem)

(man liekas, refleksija==reflektēt..)

es arii no vecaakiem nekaadas mantas, dziivokljus huizinkoveel neesmu dabuujusi - vinji ir vienkaarshi darba cilveeki. un es priecaajos par vinjiem - par teeti, kas katraa briivaa briidii brauc uz copi, par mammu, kas dodas paargaajienos un piefochee pilnu maaju ar dabasskatiem, par abiem - ka vinji braukaa pa Latviju, vienkaarshi "izbrauc kaut kur aaraa" vai ko tur. gana vinji jau taapat ar mums ir nokraameejushies. izaudzinaajushi un taa - tagad pashi varam izveeleeties, un sagaadaat taas mantas un dziivokljus, ja briesmiigi gribas.

(Atbildēt uz šo)


[info]shelly
2005-09-27 09:51 (saite)
Nepiekrītu. Publisko ierakstu prieks ir tieši iekš tā, ka cilvēki reflektē par tiem, atbilstoši savai pieredzei. Un šo pieredzi nevar a priori ielidināt miskastē kā nederīgu un neatbilstošu.

(Atbildēt uz šo)


[info]scooby_snack
2005-09-27 15:32 (saite)
es esmu dzirdējusi, ka 99. iet arī tie, kas nespēj noturēties normālākās.

un, nē, manuprāt, tā nav kliķe, bet varbūt vajadzētu uzčiņīt? līdzīgi, kā tie, kas lieto gillette?

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?