gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2023-11-09 11:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Trīs žīdeļi savākušies, lai draudzīgi apmelou universitātes profesorus, kas aizstāv savu studentu pilsoniskās brīvības un nosoda viņu publisko bulijingu no cionistu mažoritātes. Tieši tā pat kā melīgajā tvitera postā (autors un visi piekrītošie komenti, protams ar žīdu uzvārdiem), viņi melo, ka profesori atbalsta Hamas. Realitātē, protams, nekas tāds nenotiek.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12689943/Columbia-professors-sign-letter-DEFENDING-students-Hamas.html
29 comments
The professors expressed their concerns about students being 'publicly shamed' and 'doxed' due to their opinions
They defended a student-issued statement that deemed the October 7 Hamas attacks 'a military response by a people who had endured crushing and unrelenting state violence'


Galvenais demokrāts un vārda brīvības cīnītājs, Extrapidero, uzskata, ka šādi mācībspēki ir "problēma". Viņprāt kolektīvs mobbings pret citādi domājošajiem ir laba, atbalstāma uzvedība, kamēr vien tas dod labumu žīdu cionistiem. Žīdu genocīdu pret citām tautām kritizēt nav brīv. Shut it dow.

Ironiski, ka pašu žīdu pamatā radītās un vadītās mūsdienu sociālās zinātnes nu pēkšņi ir problēma, jo nav pietiekami cioniskas. Kamēr tās propagandē 2+2=5 šaušalības par "dzimuma maiņām" vai attīsta naida kurināšanu pret "baltajiem", tikmēr viss čikiniekā. Tāpat arī "zinātne", kas ražo toksiskas čūsku eļļas, kas kropļo un slepkavo, Extramēsla skatījumā vēl arvien ir respektabla. Oy vey!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2023-11-09 12:01 (saite)
/Viņprāt kolektīvs mobbings pret citādi domājošajiem ir laba, atbalstāma uzvedība/

Nu jā Gnidrologs arī tā domā, tikai Gnidrologam tas mobs tāds žēlīgs sanāk, viņš pats, pībonds un mapats, vairāk nafff :D (es tagad ar nepacietību gaidu, kurš nākamais tiks apzīmogots par žīdu - pībonds vai mapats)

(Atbildēt uz šo)


[info]ctulhu
2023-11-09 12:02 (saite)
Also tas tak ir tas par ko Gnidrs visu laiku cepas - ka mūsdienu soc zinātnes esot dezinformācijas perēklis. Reku Extranjero to pašu saka. Gnidram atkal nav labi :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-11-09 12:58 (saite)
Ej dirst, Boriss!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-11-09 13:07 (saite)
kaut kāds nervōzs. Auksta duša, komprese.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-11-09 14:13 (saite)
Jā, mēdzu būt nervozs melīgu propagandistu un genocīda fanu klātbūtnē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-11-09 14:36 (saite)
Par to genocīdu.

Es saprotu ka cepiens ir par pēdējo Izraēlas Palestīnas karu.

Tātad mums te nesen ir sākušies 2 kari. Krievijas Ukrainas un Izraēlas Palestīnas.

1) RU/ UA: Krievi uzbrūk, ukraiņi aizstāvas. Ir tēze ka ukraiņi visu laiku ir darījuši sliktas lietas Donbasā un tāpēc krievu iebrukums ir pareizs. Pasaule tam ne visai piekrīt, Krievija ir agresors.

2) IS/ PAL: Palestīnieši uzbrūk, žīdi aizstāvas. Ir tēze, ka žīdi visu laiku ir darījuši sliktas lietas Gazā un tāpēc palestīniešu iebrukums ir pareizs. Pasaule tam ne visai piekrīt, Palestīna (HAMAS) ir agresors.

Visai līdzīgi.

Vai tā varētu būt ka pirmajā gadījumā taisnība ir tiem kam uzbrūk, otrajā - tiem kas uzbrūk pirmie?



(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-11-09 16:20 (saite)
Izraēla jau desmitgadēm īsteno vietējo aborigēnu zemju varmācīgu konfiscēšanu un nelikumīgu kolonizēšanu, dzenot vietējos futbola laukuma geto zōnās. To ir atzinušas stsrptautiskās organizācijas, kas tev tik ļoti patīk. Pie reizes tiek īstenots genocīds pret civilajiem, par ieganstu izmantojot war on terror. Pamatā mirst bērni, kam ar Hamas nav nekāda sakara, bet kuri nākotnē labrāt tur iestāsies un es viņus pilnībā sapratīšu.

Pie reizes svarīgs faktors, Hamas ir Netanjahi/Likud noderīgs un pat finansiāli atbalstīts projekts, jo šī varza jau sākotnēji vēlējās atņemt palestīniešiem Visu un pašus padzīt/noslepkavot. Viņi atteicās no jebkādām sakarīgām pārrunām ar mēreno PLO/Arafatu &co. Pašu izraēliešu asinis ir uz Bibi rokām lielā mērā un pēdējais akts vispār acīmredzams inside job, lai provocētu vēl niknāku genocīda saasinājumu.

Tas viss ir labi zināms "pasaulei" un tam piekrīt. Cionistu propagandoni ir visa pasaule tikai asinskāriem žīdiem. Pats starp žīdiem medijos ir tādi, kas bez problēmām atzīst to realitāti, ko aprakstīju.

Bet tu to visu jau zināji un es lieki tērēju laiku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-11-09 16:28 (saite)
Tb pēc šī Netanjahu sanāk tāds miliputins

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2023-11-09 16:35 (saite)
un Gaza kā čečenja, nu mēģināja Netanjahu tur ielikt savu kadirovu, atšķirībā no Putina nesanāca.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-11-09 17:48 (saite)
Bibi pilnīgi noteikti līdzinās šāda tipa diktatoriem. Ja pie varas Izraēlā būtu bijuši saprātīgāki, racionālāki līderi, kā kaut vai Ehuds Baraks, šādu asins izliešanu būtu daudz mazāk un varbūt būtu bijusi iespēja konfliktu, ja ne pārtraukt, tad vismaz atrast sabalansētu sadzīvošanas risinājumu, kurā katru gadu nav jāmirst tūkstošiem civilo. Bet Netanjyahoo ir jau sen bija sevi parādījis kā asinskārs warlords, kuram diplomātija ir zem viņa goda un jebkuri līdzekļi labi vienīgajam mērķim - pilnīgai "uzvarai". Daudzi saka, ka gazieši paši vainīkgi, ka balsoja par Hamas. Welp, izraēlieši paši vainīgi, ka balso par Yahoo.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mapats
2023-11-11 23:48 (saite)
Dīvaini, vai ne, ka žhīdi tik ļoti noliedz savu tautību. Suns zin ko ēdis, kā vēsta sens latviešu teiciens, tāpēc ar baidās no taisnīgā soda.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pikaczu
2023-11-09 12:28 (saite)
Senas pazīšanās vārdā - varbūt ir vērts pēc citu cibiņu labās prakses piemēriem, kad raksti par tēmām, kas pašu uzmācīgi interesē, bet ir ļoti na ļubiķeļa, izmantot lj cut? Teiksim "Sargies žīdi" un tur zem saites kontentu. Cienu tavu neatkarīgo viedokli daudzos citos jautājumos, negribētu saraut mūsu cibas draudzību atdraugojot, bet nu šis ir jau diezgan ilgstoši, ļoti vienveidīgi un diezgan toksiski.
Zinu, ka novērtēsi, ka pasaku godīgi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-11-09 12:56 (saite)
Cenšos neko super garu nelikt, bet šis ir kliedzošs melīgas propagandas piemērs, tāpēc gribu, lai redz. Bet paldies par godīgumu un centīšos savaldīties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mapats
2023-11-09 14:31 (saite)
Trīs diez vai. Viens ir 100%, viens ļoti iespējams un viens drīzāk vāja rakstura akadēmiski izglītots muļķis, kurš pieslējies valdošajai ideoloģijai un tagad cenšas būt "svētāks par pāvestu".

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?