gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Izraēla jau desmitgadēm īsteno vietējo aborigēnu zemju varmācīgu konfiscēšanu un nelikumīgu kolonizēšanu, dzenot vietējos futbola laukuma geto zōnās. To ir atzinušas stsrptautiskās organizācijas, kas tev tik ļoti patīk. Pie reizes tiek īstenots genocīds pret civilajiem, par ieganstu izmantojot war on terror. Pamatā mirst bērni, kam ar Hamas nav nekāda sakara, bet kuri nākotnē labrāt tur iestāsies un es viņus pilnībā sapratīšu.

Pie reizes svarīgs faktors, Hamas ir Netanjahi/Likud noderīgs un pat finansiāli atbalstīts projekts, jo šī varza jau sākotnēji vēlējās atņemt palestīniešiem Visu un pašus padzīt/noslepkavot. Viņi atteicās no jebkādām sakarīgām pārrunām ar mēreno PLO/Arafatu &co. Pašu izraēliešu asinis ir uz Bibi rokām lielā mērā un pēdējais akts vispār acīmredzams inside job, lai provocētu vēl niknāku genocīda saasinājumu.

Tas viss ir labi zināms "pasaulei" un tam piekrīt. Cionistu propagandoni ir visa pasaule tikai asinskāriem žīdiem. Pats starp žīdiem medijos ir tādi, kas bez problēmām atzīst to realitāti, ko aprakstīju.

Bet tu to visu jau zināji un es lieki tērēju laiku.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?