Fjokla ([info]fjokla) rakstīja,
@ 2011-07-24 10:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Slavasdziesma memmei
Un! Šis pelnījis atsevišķā ierakstā. Man memme iŗ kā (kā sauca Ronjai mammu- Luīze? Lavīze? Lavise? Kā?), karočsapratāt, kā Ronjas mamma, nulūk, kad satikāmies pirmsmanas šurpbraukšanas, attiecīgi, īsi pēc sportspēļmurgiem, atradām beidzot vaļēju vārtrūmi, kur uzpīpēt un patērgāt, paklāju viņai savu džemperi kā pielūdzējs, kotaviņa tai plānā, smukā kleitiņā uz klona (bēšīgā un ar mazām, mīļām puķītēm, nutādām, kādas mazajai opja mājai tapetes virtuvē būs) tanu stāstīju savu garo, skumjo svjoklas stāstu. Unzinkoviņman teica, viņman noglaudīj pieri un teica tā:"Nabaga bērns. Tev, drošvien vēl ilgi kājiņas miegā tirināsies kā sunītim!"


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fjokla
2011-07-24 10:51 (saite)
Kas man atgādina, ka noteikti kādreiz gribēšu bērnus, nu, tatkat, man būs mašīna un guvernantes un varēs sapiķot ķeizargriezieniem. Nekādus arbūzus es no sevis laukā nespiedīšu un jūtīgās vietas netraumēšu, pofik man dzīves ceļi, kas katram jāiziet, laitie arbūzi pa viegliem ceļiem labāk. Untapadomā, es tad tiem arbūziem, kad būs izauguši, arī varēšu visko teikt, gan jauku, gan ne tik un pieres glaudīt un apsegt nospārdītās sedziņas. Un! Zīda ar lai kaukādas vilkumātes, man tas šķiet tikpat baismi kā spiest arbūzu

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]_re_
2011-07-24 10:59 (saite)
Lūvise. Tev tāda būs jāatrod tai barošanai.
Memmes teiktais izcils, vnk izcils mīlestībā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fjokla
2011-07-24 11:19 (saite)
O! Indīd! Gandrīz jau bija. Betē, galvenais jau, ka, acīmredzot, tiešām tirinājas. Nu, vismaz palags točīt no rītiem pa zemi, betē, kad tereško, ta pavisam-rociņaji:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]_re_
2011-07-25 00:06 (saite)
māte zina savu bērnu vājos punktus, hh. bet tik un tā tas formulējums mani joprojām fascinē.
tereško būs varbūt iecerējies uz lielāku aplieto drogu daudzumu, bet dullais neparedzējis vasaras dienu tveici un nakšu trauksmi. tā parasti viņš uzraksta, ka aplietais 3 glāžu daudzums jāizlieto dienas garumā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zhagata
2011-07-24 11:47 (saite)
Iedomājies, bērni nemaz nav arbūzu apmēros :D I mean vēderā tur knapi 3kg kunkulītis, kurš jau tā ir sarāvies, lai nav pilnā augumā jāspiež.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mena
2011-07-24 13:47 (saite)
3 kg, tas nav nekāds kunkulīts. No veikala atstiept 3 paciņas cukura - rokas jau līdz zemei. Bet ja tādi 3kg vēderā jāstaipa līdzi!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zhagata
2011-07-24 13:54 (saite)
Ne ne, vēderā jāstaipa kādi 10kg, augļūdens placenta, nabassaite... Bet tas pārējais jau nav jāspiež ārā :D Un 3 kg bērns uz rokām ir vieglāks nekā 3 paciņas cukura...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fjokla
2011-07-24 13:57 (saite)
Mani mazliet satrauc šī diologa detalizētais virziens:D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?